Este joi…vine prefectul pe la noi. Teză la primăria Roznov

0

Joi, prefectul Daniela Soroceanu va fi prezent la ”ora deschisă” de administrație locală ce se va desfășura la Consiliul Local Roznov.

Din câte am aflat noi pe surse prefectul Daniela Soroceanu nu va mai scoate la tablă și nici nu va mai da extemporale cursanților din Consiliul Local. Joi e zi de teză. Cine nu stăpânește materia, mai bine chiulește sau zice ca a fost răcit și aduce o scutire. Se anunța subiecte nasoale.

Nu putem să fim ipocriți și să spunem că agreăm descinderile Prefecturii la Roznov. Nici pe departe. Din contra. Considerăm că principalul vinovat pentru orice neregulă descoperită este chiar Prefectura care nu a văzut nimic până acum.

Totuși, din păcate, celor de la Roznov care au ales să se pună cu doamna din cancelarie nu le va fi prea ușor să treacă clasa.

Am avut și noi meciuri grele cu Daniela Soroceanu, dar pe vremea când nu era decât secretar și nu avea puterile conferite de funcția pe care o are acum și chiar și așa nu a fost nici unul dintre meciuri ușor. Diferența este că noi am câștigat pentru că nu am subestimat-o cum fac unii acum.

Tot fără ipocrizie ar trebui ca cei care au convins primarul de la Roznov să se dea cu piciorul în ușa de la cancelarie să facă bine și să-i asigure omului sprijn, consiliere juridică profesionistă, că nu e de joacă. Vine prefectul peste ei la Roznov și îi lasă corigenți, repetenți și îi și exmatriculează că motive se găsesc. Am văzut cum l-a exmatriculat pe unul de la Consiliul Județean pe motiv că soția omului a băut apă de la Apa Serv.

Urât ce se întâmplă la Roznov. Nici măcar nu e o luptă corectă și egală. Intră cancelaria ca uliul în pui în cei de la Roznov. Dar și elevii de acolo dacă se știau că nu sunt tobă de administrație, că nu au caietele liniate, că au absențe, că nu au temele făcute, ar fi trebuit să nu facă atât de multă gălăgie în clasă de să se audă până în cancelarie.

Acum, asta e …scoateți o foaie de hârtie și scrieți …data… și de desubt … Teză la administrație locală și achiziții…

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate