Este dezastru! România pe locul 5 în lume la cazuri noi de COVID

5

Eșecul total al modului în care a fost gestionată pandemia și ineficiența măsurilor luate de statul român sunt reflectate acum în cifre.

România a ajuns ieri pe locul 5 în lume la cazuri noi de COVID și la decese COVID iar din acest top al dezastrului România este pe locul 1 ca număr de noi cazuri la numărul de locuitori.

Avem mai multe noi cazuri de COVID în România decât au în India unde sunt 1,3 miliarde de oameni sau în alte țări cu sute de milioane sau miliarde de locuitori. Aceste cifre sunt dovada de necontestat că pandemia a fost foarte prost gestionată în România iar cei care s-au ocupat au fost extrem de incompetenți. Nu o spunem noi, o spun cifrele.

5 Comentarii
 1. Cristian spune

  Valul pandemic se deplasează geografic, deci e de înțeles de ce poate fi la cote înalte într-o parte a lumii și la cote mai joase în alta. În al doilea rând, este perfect românesc să transferi responsabilitatea asupra altora,adică numai autoritățile au vreo vină, noi, Doamne ferește, în nici un caz fiind posibil să avem așa ceva… BTW, eșecul nu este total: cei care au ales să se vaccineze au făcut-o fiindca statul român le-a oferit oportunitatea de a o face. Cât despre ineficiența măsurilor, este discurabil: până s-a ajuns la acest moment s-au făcut multe. Faptul că acum s-au rupt digurile este o consecință a faptului că deși toți am știut că vine inundația, am preferat să stăm pe margine, în loc să mânuim lopata și sacii de nisip. Și dacă tot vorbim de incompetență, noțiunea se aplică la perfecție inclusiv celor care, chiar și acum, excelează în a oferi pe diverse căi interpretări deformate ale cauzelor a ceea ce se întâmplă și ale realității.

 2. John spune

  Orice om sănătos la cap știa de cel putin o lună de acest colaps datorat nevaccinatilor. Iti dai seama,oamenii aia gandesc ca Șosoacă……

 3. Marius spune

  Haideți mă fiți serioși, nu statul român e vinovat ca sunt o grămadă de cazuri. Dacii liberi și inteligenți nu vor sa se vaccineze, de aia sunt atâtea cazuri!

 4. Citizen spune

  Ai răbdare, după valul ăsta în care mulți adepți ipocriți ai teoriilor antivacctioniste, vom reveni la normal. Lumea o să priceapă, într-un final, când le mor apropiații sau rămân cu sechele, că trebuie să se vaccineze pentru a trece peste porcăria asta. Poate își vor da seama și de faptul că trebuie să întrebe doctorii despre vaccinuri, și nu pe badea Gheorghe de la stână.
  Privind partea buna a situației suntem, în lumea asta, locul 5 la ceva (black humour).

 5. Clau spune

  Si romanaului i-a placut sa fie el mai presus, ca are drepturi si ca masca este ca o botnita. Toti suntem vinovati, statul ca nu e ferm pe masurile legiferate si romanul ca „oricum de el nu se prinde, mananc usturoi”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate