Emilia Arcan i-a sfătuit pe consilierii județeni să viziteze secția de psihiatrie a Spitalului Județean Neamț

6

emilia-arcanÎn cadrul ședinței de Consiliul Județean de astăzi, 19 martie, la punctul legat de rectificarea bugetului județului Neamț pe anul 2015 de pe ordinea de zi, doamna vicepreședinte Emilia Arcan le-a recomandat colegilor din Consiliul Județean Neamț să viziteze secția de psihiatrie a Spitalului Județean Neamț.

În momentul în care a fost „refuzată politicos”, cu zâmbetul pe buze, de majoritatea membrilor din consiliu, (din motive evidente…),  aceasta a dorit să sublinieze și faptul că domnia sa a trecut deja pragul secției de psihiatrie și că îi sfătuiește insistent pe restul colegilor să facă același lucru, în calitatea lor de consilieri județeni…

Cu alte cuvinte, domnia sa a vrut să își exprime dorința de a se implica în îmbunătățirea condițiilor de acolo și a solicitat și sprijinul colegilor săi, însă, fără intenție, a reușit acest lucru într-un mod total neconvețional, care a stârnit râsul și amuzamentul tuturor celor prezenți. Noi îi mulțumim frumos pentru „pastila” care a înseninat lunga ședință de astăzi și îi dorim mult succes în acest demers!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. AntiCurve spune

  XXXXX CENZURAT ADMIN detalii
  Despre viata privata

 2. Magda spune

  Se vedem din avion ça aceasta doamna, fosta vanzatoare, e intr-o campanie interminablà. calcà picioare colegii si este o barfitoare fara seaman. Sper sa se intoarca la ciuperci pt ça nu face cInste judetului. Sper sa dati comentariul ça pe célè care o Lauda le-ati dat.

 3. feraru marcel spune

  Nu intra astia-n sectia psihi, ca toti e ‘telectuali, l-au cetit pe Eminescu si stiu pe de rost versurile : „sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni”…. Nu-i ramane d-nei, decat sa aplice metoda arhaica, de a-i prinde cu arcanul si legati astfel sa fie cazati una doua zile, in sectia de furiosi…. Asta daca om avea una aici in Piatra….

 4. dragos spune

  Aceasta atitudine dovedeste lipsa de umanism, dezinteresul fata de semenii care ajung in acest loc, indiferenta cu care sunt tratati cei care-i aleg pe ei. Mentalitatea este de neacceptat, in aceasta sectie poate ajunge orice persoana, intr-un moment de incercare a vietii ! Daca ar vizita sectia, ar intelege ca trebuie facut ceva ca persoanele de acolo sa nu fie afectate ,uneori, mai mult decat au ajuns cu problama lor. Atmosfera, conditiile de spitalizare, atitudinea unor cadre medicale, hrana, tratamentul medical aplicat trebuie sa suporte schimbari majore. Este absolut necesar ca invitatiei d-nei Emilia Arcan sa i se dea curs. Numai asa se pot trezi unii si pot afla cum traiesc si sunt tratati semenii nostri !

 5. Lolita spune

  Acesti membri de consiliu se considera normali si desigur mai ales cind se discuta de situatia in care traiesc altii. Observ ca nimeni nu a ascultat-o pe Arcan si toti au ris de fapt si de ea. Probabil ca e singura sanatoasa la cap iar ceilalti sint viitorii clienti la psihiatrie. Rog obligarea prin lege la verificare psihiatrica exact ca la presedinte.

 6. mickey999 spune

  Nu exista inca sectie creata in vreun spital din lumea asta care sa vindece lacomia, prostia, nepasarea, ignoranta, cabotinismul.
  Doar sectia speciala de la bulau inaugurata cu oarece success in toamna trecuta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate