Agitație pe stadion la meciul F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C.S.B. (Steaua Bucureşti)

0

Miercuri 18 martie a.c., în jurul orei 19.15, jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică la stadionul Municipal din municipiul Piatra-Neamţ, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. „Ceahlăul” Piatra Neamţ – F.C.S.B. (Steaua Bucureşti), au intervenit pentru a lua măsuri împotriva unui tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice ce încerca să intre pe stadion, refuzat, acesta a devenit recalcitrant şi i-a jignit pe cei care erau la poarta de acces.
Jandarmii l-au sancţionat pe Florin B., de 21 de ani, din Piatra Neamţ, cu 450 lei amendă (250 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive şi 200 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice), fiind aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de şase luni.

stadion-piatra-neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate