Emilia Arcan: „Dacă ne dorim schimbarea, schimbarea trebuie să înceapă de la fiecare dintre noi!”

0

Dacă ne dorim schimbarea, schimbarea trebuie să înceapă de la fiecare dintre noi!

Da, este un moment de răscruce, iar traiectoria mea politică a suportat o schimbare compatibilă cu spiritul și interesul cetățenilor din Piatra-Neamț și din județul Neamț.

Sunt onorată și incantata să fac parte din PRO România, un partid reformat, cu o doctrină social democrată care reformează stânga modernă, alături de o echipă frumoasă, tânără, dinamică și cu proiecte de viitor pentru cetățeni.Județul Neamț are nevoie de o bună reprezentare, prin prisma unor oameni politici care vor cu adevărat să se implice în viața politică și să demonstreze că pot face lucruri durabile pentru comunitate.Sunt convinsă că pot face o echipă foarte bună cu liderii PRO România, în mod special cu Dr. Liviu Harbuz și cu fiecare dintre membri! Tot ce vă cer este să aveți încredere în forța, experiența și determinarea mea!

Timpul va demonstra că vom fi o echipă câștigătoare!

Vă mulțumesc pentru încredere, că îmi dați șansa ca împreună să deschidem porțile succesului pentru PRO România!

Vă asigur de toată buna mea intenție și implicare. Sunt un om de acțiune, optimist și mă simt foarte bine în echipă. Îmi plac oamenii, am încredere în ei și cred că sinceritatea este o caracteristică de bază.

Nu mă înspăimântă ideea de a începe un proiect de la zero, de a-l vedea cum crește. Sunt adepta ideii de a lăsa urme pe acolo pe unde trec și tocmai din acest motiv m-am implicat foarte mult în toate activitățile în care am considerat că pot aduce plus-valoare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate