Eclipsă de Soare – 26 februarie 2017, 16:58, ora României

1

eclipsaAstăzi, 26 februarie, la 16:58 ora României va avea loc ce-a de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare în Pești, la Luna nouă. Prima eclipsă din acest an a fost eclipsa de Lună în Leu, pe 11 februarie 2017.

O eclipsa de Soare are loc în momentul de Lună Nouă atunci când Soarele și Luna ocupa același grad zodiacal în apropierea unui Nod Lunar. Eclipsa nu va putea fi vizibilă în România, ci doar în Africa, America de Sud, Atlantic și zonele învecinate.  Datele astronomice arată că eclipsa va începe în Pacificul de Sud, va tranzita Chile şi Argentina, apoi Atlanticul de sud, şi se va încheia în zona sudică a Africii. Durata totală a eclipsei va fi de 44 de minute. Este o eclipsă incompletă de Soare

Deși eclipsa de Soare nu va putea fi văzută în România, astrologii spun că aceasta ne va influența în sensul că orice Lună nouă și eclipsa de Soare reprezintă sfârșitul și începutul unui ciclu. Pe parcursul acestui moment astral, este bine să avem o alimentație echilibrată, să ne odihnim și să practicăm meditația, eclipsa fiind un prilej de progres spiritual. Eclipsa de Soare în Pești va accentua emoțiile, imaginația, intuiția, preocuparile creative, ocolirea situațiilor dificile, compasiunea, dorinta de a ajuta.

Mai multe detalii pentru zodii aici.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Alexia spune

    Este minunat ,dar este pentru mine infricosator.Mereu m_au speriat eclipsa de Luna de Soare.Mai ales Luna albastră.Pe mine ma sperie cam orice.Mai ales de eclipse sau Luna albastra.
    Am 8 ani.Sunt foarte rusinoasa fata de alcineva.Mai ales de baieti.Vam spus!!!!!!!Mie frica de eclipse de Luna de Soare.Sper că va placut comentariul meu chir dacă am vorbit si despre alte lucruri.
    Pa pa!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate