Echipa fostului PDL-ist, actual candidat, Ciprian Enache, s-a apucat de împărțit sacoșe

2

LEGE: ”În campania electorală, partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidaților independenți le sunt interzise achiziționarea, oferirea, distribuirea sau darea, în mod direct sau indirect, a pixurilor, a cănilor, a ceasurilor, a tricourilor, a jachetelor, a gecilor, a impermeabilelor, a pelerinelor, a vestelor, a șepcilor, a căciulilor, a fularelor, a sacoșelor, a pungilor, a umbrelelor, a găleților, a brichetelor, a chibriturilor, a produselor alimentare, a produselor alcoolice, a țigărilor și a altor produse asemenea.”

Realitatea ce reiese din imaginile primite la redacția noastră este alta.

Probabil candidatul ALDE a rămas cu obiceiurile proaste de la PDL de pe vremea când pentru a-și face imagine el și Carabelea, actualul candidat PNL, puneau eșarfe portocalii cu PDL la gâtul copiilor și se pozau cu ei prin oraș sub atenta supraveghere a altui individ care acum e marele jurnalist corect, imparțial și luptător pentru dreptate.

Oricât ar vrea domnul Ciprian Enache de la ALDE și colegul sau Andrei Carabelea de la PNL să ascundă faptul că au fost PDL-iști înfocați, nu au cum. Nu vor rezolva asta nici cu un milion de sacoșe date. Amândoi au fost parte din gașca politică care a îndatorat orașul pentru generații de acum încolo. Ei au fost parte din gașca ce a vândut mai toate clădirile și terenurile municipalității. Ei au fost în PDL, partid pe care pietrenii l-au desființat la vot.

Iosub Robert

dolinex
2 Comentarii
  1. Ostahie Doinita spune

    La mine nu au ajuns🤩🤩🤩

  2. Stelian Aldea spune

    Foarte corecta aducerea aminte a faptului ca acestia au fost pedelisti. La fel de corect ar fi ca si despre domnul acela cu afaceri in horeca, Novac parca se numeste, sa se aminteasca aceeasi origine portocalie
    Sunt curios daca veti publica.

    ADMIN: Si doamna Varlan și mai multi… nu vad relevanta …. Cei din articol sunt mai putin fosti PDL-isti daca si alte partide au PDL-ist?:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate