„E foame de bani, băieți” – 30.000 euro pentru modificările aduse pieței din Piatra-Neamț

0

În această dimineață, lucrările la piața centrală erau în toi deși mărturisim sincer că nu înțelegem pe deplin rostul acestora, dar nu e cazul să reluam discuția. Ceea ce am avut de spus, am făcut-o acum câteva ore în articolul pe aceeași temă (click aici).

Așa cum am anticipat înaintea declarațiilor susținute astăzi de primarul Andrei Carabelea, suma alocată acestor modificări (după tot tam-tam-ul cu „închidem piața/ nu mai închidem piața”) nu este deloc una derizorie, ci ajunge undeva la 30.000 Euro. Iată un fragment din declarația de astăzi:

Poate subiectul principal al acestei săptămâni se referă la piața centrală. Am făcut toate eforturile pentru ca astăzi piața centrală să fie deschisă și vreau să menționez faptul că aceste eforturi le-am făcut, pe de o parte, pentru că suntem conștienți că e una dintre datoriile pe care le avem față de comunitatea locală, să sprijinim producătorii locali care își desfășoară activitatea în piața centrală și în aceeși măsură este foarte important să ne asigurăm că sunt respectate cu strictețe măsurile de siguranță și de protecție. (…) Piața centrală este astăzi funcțională în totalitate, mai sunt lucrări de intervenție care se fac acolo tocmai pentru a ne asigura de respectarea cu strictețe a măsurilor impuse acum o săptămână prin hotărârea CNSU.

Vreau să menționez faptul că în ultima săptămână am avut 3 convorbiri telefonice cu domnul prim-ministru Ludovic Orban care s-a arătat foarte interesat de soarta pieței centrale și a producătorilor locali și a vrut să se asigure – prin faptul că m-a contactat – că începând de sâmbăta trecută facem tot ce se poate pentru ca piața să rămână activă.

Întrebat cât vor costa modificările din piața centrală, primarul a declarat următoarele: estimările ne asigură că ne vom încadra într-un buget de 150.000 lei.

Q.e.d

Declarația integrală poate fi urmărită aici:

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate