VIDEO: Au înnebunit, și nu alta! Se taie pereții pieței centrale

2

A început o operațiune fără nicio logică. Se taie pereții pieței centrale, într-o încercare (?) de a alunga virusul, ca și cum acest virus ar fi o muscă enervantă care trebuie alungată pe geam. Pentru ce atât circ?

Pentru o lege gandită de niste bugetari ascunși prin birourile din București și, în mod evident, pentru a se mai cheltui niște bani pentru că toată această mascaradă costă. O movilă de bani pentru ciunțirea peretilor, o altă movilă pentru montarea de rulouri în găurile făcute, și așa mai departe. Pe scurt, zeci de mii de euro, bani publici, pentru un circ ieftin…se dă și pâine, cumva?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Mihai spune

    Restrictii fara rost, mai ales cea cu restrictionarea traficului pe timp de noapte….ca si multa lume circula noaptea pe strazi…..

  2. Tudor spune

    Nu știu, o logică nu ar fi aceea că în spațiile închise, dacă porți mască și ai venitlați bună + distanțare șasnele ca virusul să se împrăștie se reduc substanțial, în comparație cu un loc cu ventilație slabă?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate