Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 13 iulie 2019
 • :
 • :

Durere mare, la căpătâiul celor patru tineri decedați în cumplitul accident de la Bistricioara!

Durere mare, lacrimi și suspine la căpătâiul celor patru tineri decedați în cumplitul accident de la Bistricioara! Un sobor de 10 preoți au oficiat azi, slujba de înmormântare, la care au participat sute de oameni veniți sa-și ia rămas bun de la acești copii, dar și sa fie alături de familiile îndoliate! Regrete, amintiri,,, cu atât răman cei care i-au cunoscut… Drum lin către cer!
3 comentarii la “Durere mare, la căpătâiul celor patru tineri decedați în cumplitul accident de la Bistricioara!

 1. Trebuiesc luate măsuri severe de urgență

  Dumnezeu să-i ierte iar pe familiile acestor fragili tineri să-i întărească. Este de neimaginat cum toți patru să sfârșească atât de năpraznic la aceste vârste! Au trebuit să plărească atât de mult pentru ca toți cei care conduc autovehicule să le intre bine în cap că trebuiesc respectate regulile de circulație cu strictețe. În Jud. Neamț se petrec în mod exagerat accidente de mașină zilnic. Zilnic sunt difuzate astfel de știri! Ce face Poliția??

  Raspunde
 2. Mariana Fluerasu

  Nu cred ca exista durere mai mare atunci cand iti pierzi copii!Dumnezeu sa le dea lumina vesnica!Condoleante familiilor!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *