Durere mare, la căpătâiul celor patru tineri decedați în cumplitul accident de la Bistricioara!

Durere mare, lacrimi și suspine la căpătâiul celor patru tineri decedați în cumplitul accident de la Bistricioara! Un sobor de 10 preoți au oficiat azi, slujba de înmormântare, la care au participat sute de oameni veniți sa-și ia rămas bun de la acești copii, dar și sa fie alături de familiile îndoliate! Regrete, amintiri,,, cu atât răman cei care i-au cunoscut… Drum lin către cer!

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
  1. Trebuiesc luate măsuri severe de urgență spune

    Dumnezeu să-i ierte iar pe familiile acestor fragili tineri să-i întărească. Este de neimaginat cum toți patru să sfârșească atât de năpraznic la aceste vârste! Au trebuit să plărească atât de mult pentru ca toți cei care conduc autovehicule să le intre bine în cap că trebuiesc respectate regulile de circulație cu strictețe. În Jud. Neamț se petrec în mod exagerat accidente de mașină zilnic. Zilnic sunt difuzate astfel de știri! Ce face Poliția??

  2. Mariana Fluerasu spune

    Nu cred ca exista durere mai mare atunci cand iti pierzi copii!Dumnezeu sa le dea lumina vesnica!Condoleante familiilor!

  3. Gogu spune

    Bunul Dumnezeu sa odihneasca sufletele celor patru flacai. Condoleante familiilor indoliate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate