După 7 ani, primăria recunoaște că ziarpiatraneamt.ro a avut dreptate: Semaforul de la Unic

1

De 7 ani au avut nevoie cei de la primărie să recunoască faptul că ziarpiatraneamt.ro a avut dreptate când spunea, în 2015, că ”Semaforul montat la Unic se va afla la câțiva metri de intersecția cu sens giratoriu pe care o va bloca și va îngreuna tot traficul care se va transforma într-un calvar, mai ales la orele de vârf.”. Detalii aici – click.

Acum, în 2022, au constatat și ei că acel semafor și acea trecere pentru pietoni reprezintă un blocaj în trafic și le vor muta: „trecerea de pietoni semaforizată de la magazinul Unic și cea de la blocul turn vor fi comasate într-un singur amplasament, la jumătatea distanței dintre cele două treceri existente.”. Detalii aici – click.

Culmea este că în 2015 cei de la primărie spuneau că așa vor fluidiza traficul rutier în zonă, ca acum să descopere că de fapt așa îl încurcau.

Să vedeți ce o să vă spună peste câțiva ani despre culoarele de mobilitate pe care tocmai s-au apucat să le facă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Alexandru spune

    Degeaba,intra 2-3 masini in plus dar tot o sa se faca blocaj,ar mai fluidiza din trafic daca ar scoate piloanele de la intersectia intra Petru Rareș si Ana Ipătescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate