După 3 ani de lobby, americanii ne-au vândut rachete Patriot. Mai bine ne vindeau niște spitale…

3
Foto Adrian Sultănoiu/ MaPN

Cititorii noștri știu de acum 3 ani de zile (click aici pentru articol) că se pregătește ceea ce presa națională prezintă acum pe toate canalele.

Primul sistem de rachete Patriot pentru Armata Română. Producătorul Raytheon verifică în prezent performantul radar, pe care la începutul anului viitor urmează să-l trimită în România. Armata Română a semnat contractul pentru Patriot în urmă cu doi ani. Cu o valoare de aproape 4 miliarde de dolari, este cel mai scump program de înzestrare al MApN.

Noi nu știm cu e cu armele și cât de necesar era să facem cumpărături de 4 miliarde de dolari când nu avem autostrăzi și sistemul de sănătate e praf, cu spitale care cad pe pacienți, dar parcă 4 miliarde de dolari e cam mult pentru România.

Oricâți români ar muri fără aceste rachete în cazul unui conflict armat cifra ar fi mult mai mică decât a românilor care vor muri cu zile până la un eventual conflict, prin spitalele jalnice din România sau pe șoselele varză din frumoasa noastră țară pe care o vom apăra cu rachete frumoase de câteva miliarde de euro.

Iosub Robert

3 Comentarii
 1. vali spune

  Orice investitie in aparare este binevenita ! Am ajuns saracii Europei datorita „fratilor” rusi. Unde au pus astia piciorul au adus coruptie, saracie, minciuna. Daca esti inarmat esti respectat !

 2. TIBI spune

  Pai .U S A nu trebuia să găsească niste Fraieri cărora să le Vândă Tehnica lor deja perimată ,ca și în cazul Avioanelor Ceva Nou NU e Bun Ptr FAR e Bune F16 , care la Ei in U S A anul de urmează lle scot din uz și cele F 22 .In cazul sistemului Ăstuia PATRIOT , se întreabă Cineva , Domnule oare Turcii aceia sa fi CRAZY de tot , după ce niste ani buni de zile au avut la Bază din INCIRLIK , înaintea noastră cu Mult Rachete și Sisteme Și acum Se îndoiesc De Ele ,La Noi la DEVESELU au instalat SCUTUL … DAR vreo Proba , Aplicație a ceea ce e Capabil acel SCUT sa ,ori Văzut Cineva ? FEREASCĂ D zeu Nu dorește nimeni Conflicte DAR până Acum ARMATA Romana ce-a Achiziționat , fost dotată e de Mana a doua toate : avioane , fregate , Corvetele care acelea Chiar erau NOI s au Reconvertit in Rachetele de Fata . Din Formula asta până în prezent în. Câștig sunt SUA , și Bani dați și Morți prin diferite ,,Teatre de Operațiuni ,,pe care Nu le a. Creeat armata română . Care a dat Domnul și a Scăpat , l au dus prin Deutschland la Operații după care îi vezi la INVICTUS , Performeri . Spitale SUNT in alte state UE , arsii de la Colectiv și alții Nu ia Trimis STATUL Român in cele 7 zări , civili ,militari cu Toții se REFAC , Recuperează in Afara . De ce am mai încheiat ALIANTE. Atunci .

 3. soldatul svjek spune

  sint bune rachetele sa si le bage in f…. iohanis si ai nostri bravi si patrioti politicieni.
  SE aude ca racheta hipersonica nucleara ruseasca ar baga in hazna un sfert din armamentul
  lui trump.
  pentru deveselu si jucaria patriot este nevoie doar de s400.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate