DSP Neamț mulțumește celor care au ales să se vaccineze și celor care susțin campania de vaccinare

2

Potrivit DSP Neamț, în acest week-end au fost organizate 2 activități de vaccinare în centre de vaccinare drive-thru. Au fost vaccinate 726 de persoane.

„Scopul este să accelerăm campania de vaccinare și în același timp să facilitam accesul persoanelor doritoare la vaccin.
Ieri am depășit pragul de 100 de mii de doze administrate.
DSP mulțumește echipelor vaccinatoare, tuturor instituțiilor implicate și agenților economici privați care ne-au sprijinit.
În curând vom vedea și rezultatele acestor eforturi! Le mulțumim tuturor persoanelor care au înțeles beneficiile vaccinării și le recomandăm tuturor să se vaccineze, aceasta fiind singura soluție viabilă pentru o viață normală.
Vom continua acțiunile de vaccinare prin caravanele mobile, în cabinetele medicilor de familie, cele 2 drive-thru și prin centrele de vaccinare la care vă puteți vaccina fără programare.”,
a transmis DSP Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Citizen spune

    Va propun sa faceți centre mobile și la sat, în zilele de sărbătoare, în zonele bisericilor. Acolo se aduna majoritatea celor din sat când e slujbă și ar putea fi vaccinata ușor populația care nu are acces la centrele din oraș.

  2. Citizen spune

    Felicitări DSP și celor implicați! Sper ca, odata cu vaccinarea, sa ne putem întoarce la „viața de dinaintea covid”. Spor la vaccinat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate