Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Drumul spre Bisericani s-a fisurat în câteva locuri

În urma precipitațiilor abundente din ultima perioada, pe drumul ce leagă localitatea Alexandru cel Bun de Sanatoriul Bisericani s-au produs alunecări de teren ce au afectat starea drumului.

A fost înștiințat ISU de către primăria Alexandru cel Bun. ISU a înștiințat la rândul sau Prefectura care a decis constituirea unei comisii ce luni va merge în teren pentru a constata ce s-a întâmplat acolo.

După ce comisia va merge în teren, probabil ca va fi efectuat un studiu geologic pentru a determina care este situația și se vor lua măsuri în regim de urgență.

Drumul a fost recepționat în 2018 și are o perioada de garanție de 36 de luni. Rămâne ca specialiștii să se pronunțe dacă reparațiile se vor face în cadrul garanției sau a fost vorba de o calamitate naturală.

Sursa foto Facebook
Un comentariu la “Drumul spre Bisericani s-a fisurat în câteva locuri

  1. Trifan Mircea Dan

    Sunt un locuitor al com. Alexandru cel Bun, sat. Scaricica. În urma articolului dvs. Edilul comunei a reparat drumul punând niște griblura in locurile unde asfaltul s-a crapat. Aș dori pe acessta cale să veniți și să constatați ce pericol ne paste. În speranța că ne veți susține, vă mulțumesc anticipat în numele cetatenilor din Scaricica și Bisericani și a bolnavilor din Sanatoriu.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *