Drumul Bicaz – Poiana Largului este nesigur pentru participanţii la trafic

6

Pe drumul de la Bicaz la Poiana Largului gropile încep să se  transforme în dâmburi. În urma unui proces de peticire a drumului naţional, care are loc în fiecare an, drumul a început să fie din ce în ce mai nesigur, având porţiuni de curbă unde în 10 m întâlneşti cel puţin 3 tipuri de aderenţă, fapt extrem de periculos dacă plouă. Nu credem că înteresează pe cineva acest aspect sau alte chestiuni legate de siguranţa participanţilor la trafic, cum de altfel credem că celor de la drumurile naţionale, de la poliţie sau de la alte autorităţi autorizate nu le pasă că acest drum este utilizat zilnic de maşini de mare tonaj deşi limita este de 13 tone.

Aşadar, unii strică, alţii se prefac că repară şi autorităţile se fac că nu văd. Noi cu drag circulăm şi plătim taxe şi impozite.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. cititor40 spune

  D-le Iosub,ce se intampla daca facem un protest on-line,semnat de cat mai multi nemteni, adresat guvernului-oare avem?-presedentiei,parlamentului,CSAT,UE,ONU.Semnalez de ceva timp situatia dezastruasa ,a drumurilor STRATEGICE,din judetul nostru,nimeni din cei multi parlamentari nu spune nimic-ar putea face o scrisoare comuna-ii intereseaza doar propriile buzunare!LE ADUC AMINTE CA URMEAZA ALEGERI PARLAMENTARE ,VOR AVEA CEL MAI MARE ADVERSAR IN MINE-sper sa am cat mai multi concetateni alaturi!

 2. Ion Lungu spune

  un exemplu e drumu ce due de la calea ferata 1 mai la speranta, e varzaaaa

 3. Sava Ionuţ spune

  Drumul asta e groaznic de zeci de ani, daca nu e gaurit ca dupa o ploaie de meteoriti, atunci e peticit in dorul lelii!

 4. FLORIN spune

  Cui ii pasa?

  Vedem vreun protest la cloaca de paraziti de la Drumuri Nationale filiala Neamt?

  NU

  Vedem vreun protest de la CLOACA DE MAFIOTI care conduc acest judet adica CJ?

  Ce primeaza la CJ nu este calitatea lucrarilor ci spaga cea mai mare.

  Acest lucru se vede prin calitatea execrabila a lucrarilor de reparatii de drumuri peste tot in judet.

  Suntem ultimul judet la infrastructura din Moldova.

  Din cauza coruptiei celor care au condus acest judet.

 5. Adiramo Florea spune

  Pe acest drum candva se organiza raliul manastirilor….

  1. MARCEL spune

   CE e in poze e portiunea de drum dintre H Cristina si Potoci , Cumva e laudabila Intentia Lor ! au mai curatat si din vegetatie , Numai ca acolo unde erau acele lasari de teren , prin asfaltatrea , peticirea lor , au scazut distanta cursei ,amortizorului masinii , la cele mici ,astfel ca acum sunt sanse mult mai mari sa ti ramana , bara , spoilerul , harsii baia de ulei ,la cele ce nu au scut , in acele zone , IN FINAL sa aplicat o SOLUTIE Romaneasca de Moment ! oricum acele petice , damburi , la iesirea din Iarna Nu vor mai fi , ori sunt gropi inapoi !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate