Drept la replica la ultima parte din art. „EST TV rade de oamenii cu dizabilitati psihice ?”

0

Deoarece in ultima parte a articolului „EST TV rade de oamenii cu dizabilitati psihice ?” se face referire la o problema sociala provenita dintr-o scoala subordonata CJN, aceasta institutie a dorit sa aiba un punct de vedere si foarte bine a facut pentru ca sunt lucruri delicate despre care mai toata lumea se fereste sa vorbeasca.
Cu mult profesionalism, Mihai HANGANU, consilier pe probleme de asistenta sociala în cadrul Cabinetului Preşedintelui CJN, mai mult decat un drept la replica, a dat o lectie de comunicare institutionala din care multi bugetari ar putea sa invete ceva.
Va recomandam sa urmariti acest „drept la replica” deoarece consilierul domnului Culita Tarata explica lucruri care nu au fost explicate pana acum si mai mult de atat, arata o fata mai putin vazuta a CJN in care oamenii care vor sa se implice incearca uneori dincolo de cadrul institutional sa ajute alti oameni loviti de soarta.
Iata ca se intampla si lucruri bune la CJN, lucruri facute chiar de oameni din echipa domnului Culita Tarata si iata ca atunci cand se vrea, se poate realiza si o comunicare civilizata.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate