Dragoș Chitic poate candida pentru funcția de primar la Piatra-Neamț

0

Dragoș Chitic poate candida pentru funcția de primar la Piatra-Neamț. Nicio lege din România nu poate să interzică actualului primar să candideze. El este judecat într-un proces care nu s-a terminat, deci beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Singurii care nu respectă prezumția de nevinovăție sunt liberalii care s-au lepădat de Dragoș Chitic și l-au pus să candideze pe Carabelea, cel care are în spate fosta gașcă PDL de la Piatra-Neamț.

Chiar dacă vă spun liberalii sau prietenii lor din presă că Dragoș Chitic nu poate candida, adevărul este că el poate candida oricând. Ce am citit noi în statutul PNL cu referire la membrii condamnați în primă instanță se referă la orice numai la interzicerea dreptului de a candida nu. Nici chiar proiectul de lege ”Fără penali în funcții publice” nu îl vizează pe Dragoș Chitic, pentru că nu este condamnat definitiv.

Faptul că la Piatra-Neamț PNL a vândut meciul este o suspiciune care începe să se transforme în certitudine pentru mulți oameni, chiar și pentru mulți liberali. Iar faptul că tot se minte că trebuia să îl pună pe altul să candideze deoarece Chitic nu putea, întărește suspiciunea că Dragoș Chitic a fost scos din joc pentru a se face loc unei marionete politice.

Dragoș Chitic poate candida. Nicio lege din România nu-i poate interzice să candideze, dar suntem la Neamț unde jocurile politice, combinațiile și vânzarea meciurilor electorale sunt mai puternice decât legile scrise.

Iosub Robert

arsene

cuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate