Dragnea a numit ”democratic” noul șef de la TSD

3

Congresul TSD desfășurat la Romexpo a fost unul tipic pentru PSD în care fostul lider al tinerilor, Mihai Sturzu, i-a cerut lui Liviu Dragnfsnea să se suspende din funcţia de preşedinte PSD din cauza dosarului penal pe care îl are, dar asemenea nimicuri nu contează la PSD. Inutil o mare parte a delegaţilor a aplaudat ideea lui Sturzu ca Dragnea să se suspende din funcţie căci la final noul şef al Organizaţiei de Tineret a PSD a fost votat Gabriel Petrea.
Desigur că la PSD, ca și la celelalte partide mari din România, cărțile se fac dinainte, numirile fiind transmise în teritoriu pentru ca delegații să știe cum să voteze ”corect”. Ce nu au înțeles social democrații e faptul că la capitolul tineret stau dezastruos iar lecția primită de la tinerii români la alegerile prezidențiale se pare că nu a reușit să treacă de aroganța PSD-istă și drept urmare nu au învățat nimic.
Dacă la prezidențiale PSD-ul avea de partea sa primării, guvern, presa centrală, administrație, deconcentrate, prefecturi, organizarea alegerilor și tot ce se mai poate și au pierdut lamentabil, acum au toate șansele ca la alegerile locale să constate că, deși au venit cu o serie de măsuri foarte bune pentru oameni și pentru mediul privat, votul să le fie la fel de defavorabil.
Acest simulacru de congres a arătat încă odată că PSD-ul nu e pregătit să se reformeze și să renunțe la pseudo-feudalismul politic.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Doamna Politician spune

  Politica este un mod nenatural de a-ti trai viata. O contorsiune mentala si emotionala, un mod de a uita cine esti, un fel de a te indeparta de tot ce-ti este drag. – Asta ar vrea ei sa crezi (Gen Arsene/Arcan/Manoliu/Chelaru/Munteanu , ETC )
  PSD se duce de rapa, usor usor toti sunt executati, voi nu vedeti asta?

 2. marian spune

  Mă mira nespus faptul ca un traseist ca Dragnea este „mândria”Psd!
  Cine putea sa il sprijine pe Dragnea, daca nu Arsene? Cine se aseamănă se aduna! păcat ca psd istii nu fac curatenie in partidul lor! Tocmai astia care stau pe ciolane sunt cei care nici nu aveau ce cauta in acest partid!!

 3. Vasile Gheorghe spune

  Intrebati-l pe Arsene cum a imprastiat buletinele gata votate la Congresul psd de alegere a conducerii din ac toamna.Sunt primari care au fotografiat buletinele cind le-au primit.Ve-ti gasi si de buna calitate dintre ei.Unde au disparut tinerii din Neamt?TinarulRotaru ce face?De ce pleaca oamenii grei?Unde sunt personaje ca Munteanu,Chelaru,Harbuz,Bobeanu jr,…Au reaparu si fac „politica mare” alde Simionica,Arcana(gata incompatibila),Marcoci,Harpa(ceva mai bunisor),Oana Bulai(ca doar la Roman nu conduce …Manoliu!Sa nu fim copii…Astia sunt …noua clasa politiva???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate