Dovada clară că statul ne vrea proști

0

„Scopul educaţiei ar trebui să fie pregătirea unor oameni care să acţioneze şi să gândească independent şi care, în acelaşi timp, să vadă în slujirea comunităţii realizarea supremă a vieţii lor.” – Albert Einstein

După ce o bună perioadă de timp școlile au fost închise iar învățământul a fost pus la pământ, iată că guvernul s-a gândit că ar fi mai bine ca elevii să aiba o vacanță bine meritată de o lună de zile.

Florentina Moise a transmis un mesaj dureros pe pagina sa oficială de Facebook, în care își arată nemulțumirea față de decizia luată de cei aflați la guvernare: „Învățământul românesc a ajuns experiment pentru actuala guvernare!

Privesc cu înfrigurare cum de pe o zi pe alta, cei care ar trebui să țină sus stindardul educației naționale, reușesc să îngenuncheze acest domeniu esențial pentru o națiune!

Aseară, fără nicio reținere, ministru a anunțat că luna aprilie va fi toată o vacanță pentru învățământul românesc! Nu este cu putință să distrugi un domeniu prin care România a strălucit în lume! Actuala guvernare reușește să distrugă destinul țării, bătându-și joc de cei care reprezintă viitorul!

Copiii noștri au nevoie de școală, de lecții, de colegi și profesori! Țara are nevoie de oameni educați!

Astfel, în urma deciziei luate de către cei care cârmuiesc această țară (și așa vai de capul ei), nu putem să tragem decât o singură concluzie si anume că statul ne vrea proști, ca să putem fi ușor de manipulat.

Văzând că elevii își doresc foarte mult să revină în bănci, văzând părinții ajunși la limita răbdării, au făcut posibilă redeschiderea școlilor, iar acum, de frică să nu sară lumea pe ei dacă le inchid din nou, guvernanții s-au gândit să le ofere elevilor o vacanță lungă și liniștită.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate