Două subiecte, astăzi, 19 iulie, pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural Neamț

0

Prefectul Vasile Panaite a condus, miercuri, ședința Colegiului Prefectural Neamț, în care au fost analizate două subiecte pe ordinea de zi.

Primul punct s-a referit la analizarea îndeplinirii sarcinilor stabilite în Planul Teritorial Comun de Acţiune – Cadru (PTCA) pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delicvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar 2016 -2017 la nivelul judeţului Neamţ.

La al doilea punct au fost prezentate valenţele culturale ale securităţii şi sănătăţii în muncă pentru formarea culturii de prevenire în rândul tinerilor din licee şi şcoli profesionale.

”Siguranța în școli trebuie să reprezinte o prioritate pentru instituțiile implicate în gestionarea acestei situații. Acolo sunt copiii noștri pe care trebuie să îi știm în siguranță atât în incinta unităților școlare cât și în preajma acestora. De aceea le cer cu fermitate tuturor factorilor responsabili să se implice cu seriozitate și să facă tot ceea ce le stă instituțional în putere astfel încât să preîntâmpine incidentele”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Detalii despre cele două subiecte discutate:

Informare Prefectura anul scolar 2016-2017

Colegiul Prefectural – Valente culturale ale SSM iulie 2017

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate