Două incendii stinse ieri, 14 noiembrie, de pompierii nemțeni

0

Miercuri, 14 noiembrie, la ora 12:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Oglinzi, comuna Răucești. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autocisternă de intervenție, care au stins incendiul.

În urma incendiului au ars: 1 ușă și un geam din lemn și aproximativ 0,5 mc. lemn de foc. S-au degradat aproximativ 10 mp. asterială lemn, 8 mp. izolație polistiren și zugrăveala casei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,aparat de gătit nesupravegheat”.

Tot ieri, 14 noiembrie, la ora 19:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în orașul Roznov. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

În urma incendiului au ars aproximativ 50 mp. acoperiș confecționat din lemn acoperit cu tablă și căptușit prin interior cu polistiren și plăci de rigips.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,burlan de fum neprotejat termic față de materiale combustibile”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate