Două anexe și un grajd au luat foc într-o gospodărie din Neamț

0

Ca urmare a unui apel din jurul orei 19:09, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Timișești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava,  comuna Timișești.

„La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti ( o bucătărie de vară și o magazie) și la acoperișul unui adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la locuință. Pompierii au scos din bucătăria de vară o butelie, evitându-se astfel producerea unei explozii.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars cele două anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 20 mp și bunurile materiale din interior, acoperișul adăpostului pe o suprafață de aproximativ 20 mp și o tonă de plante furajere depozitate în podul adăpostului.

Proprietara locuinței,  în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital. Din fericire,  nu au fost victime. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.”, a transmis ISU Neamț.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate