Două anexe și un grajd au luat foc într-o gospodărie din Neamț

0

Ca urmare a unui apel din jurul orei 19:09, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Timișești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Dumbrava,  comuna Timișești.

„La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la două anexe gospodăreşti ( o bucătărie de vară și o magazie) și la acoperișul unui adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la locuință. Pompierii au scos din bucătăria de vară o butelie, evitându-se astfel producerea unei explozii.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars cele două anexe gospodăreşti cu o suprafață de aproximativ 20 mp și bunurile materiale din interior, acoperișul adăpostului pe o suprafață de aproximativ 20 mp și o tonă de plante furajere depozitate în podul adăpostului.

Proprietara locuinței,  în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital. Din fericire,  nu au fost victime. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.”, a transmis ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate