ACUM: Incendiu în Neamț

0

În această noapte, pompierii au fost alertați de producerea unui incendiu în centrul comunei Bicazu Ardelean. Potrivit primelor informații transmise de ISU Neamț, o anexă dintr-o gospodărie este afectată.

„Prin apel la 112, în jurul orei 22:26, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Bicazu Ardelean. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean și Bicaz Chei cu autospecialele din dotare. Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuință. Incendiul a fost localizat de către pompierii voluntari. Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia a ars anxa gospodărească cu suprafața de 20 mp și bunurile materiale aflate în interior. Efectul termic al curentului electric (conductor electric defect) a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.”, a transmis ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate