ACUM: Incendiu în Neamț

0

În această noapte, pompierii au fost alertați de producerea unui incendiu în centrul comunei Bicazu Ardelean. Potrivit primelor informații transmise de ISU Neamț, o anexă dintr-o gospodărie este afectată.

„Prin apel la 112, în jurul orei 22:26, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Bicazu Ardelean. La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială de stingere și pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicazu Ardelean și Bicaz Chei cu autospecialele din dotare. Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuință. Incendiul a fost localizat de către pompierii voluntari. Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia a ars anxa gospodărească cu suprafața de 20 mp și bunurile materiale aflate în interior. Efectul termic al curentului electric (conductor electric defect) a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.”, a transmis ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate