Sedinta CJN – Domnule Culita Tarata, Sarbatori Pascale cu bine si cu sanatate!

0

In Joia Mare şi Sfântă credincioşii rememorează în Biserică patru momente importante petrecute în Săptămâna Patimilor lui Hristos: Spălarea picioarelor Apostolilor de către Mântuitorul Hristos, Cina cea de Taină, Rugăciunea din Grădina Ghetsimani şi prinderea Domnului Nostru Iisus Hristos.
In aceasta zi foarte importanta pentru crestinism, mare parte dintre consilierii judeteni au gasit de cuviinta sa fuga de confruntarea cu presedintele CJN iar domnul Culita Tarata, presedinte al Consiliului Judetean Neamt, a considerat ca ar fi momentul potrivit sa se tureze si  sa ne apostrofeze putin adresandu-ne ceva cuvinte crestinesti, motiv pentru care  multumim si nu raspundem cu aceeasi moneda pentru ca e totusi Joia Mare, motiv pentru care cu multa sinceritate uram domnului Culita Tarata Sarbatori Pascale cu bine si cu sanatate!
Tot in saptamana patimilor rugam pe toti cei pe care i-am suparat in decursul anului, sa ne ierte caci oricum o vom lua de la capat dupa sarbatorile sfinte ale Pastelui.
Rugam si cititorii nostri, in special postacii de serviciu sa se abtina de la comentarii negative pana dupa Paste  si sa ignore glumele cu tenta pornografica spuse de domnul Culita Tarata sau ce mai zice domnia sa cu manie  in filmarea sedintei de CJN de mai jos . E normal sa se enerveze omul din  postura in care nu poate sa faca nimic si trebuie sa stea la mana unor politicieni aliati intr-o comuniune contra naturii.
Sarbatori Pascale fericite la toata lumea si sa ne ajute Dumnezeu pe toti dupa cat de crestini suntem in suflet, iar pe cei orbiti de manie si trufie  sa-i ajute deschizandu-le ochii si mintea.
Pentru cei care sunt mai atei, cu ocazia Sarbatori Pascale crestine le transmit si lor toate cele bune si sa nu uite ca in universul in care traim exista ceva, o forta,  care regleaza mersul lucrurilor si acea forta, sau poate doar soarta, stabileste un echilibru intre bine si rau iar noi suntem singurii care putem alege o calea si de regula cand alegi o cale rea nu poti primi inapoi decat …

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate