Doi tineri din Piatra Neamț au tâlhărit un bătrân fără adăpost. Astăzi își vor primi pedeapsa

0

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție nr.9 din București au pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 2 octombrie a.c., doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență, asupra unui bărbat de 71 de ani, persoană fără adăpost, după care i-ar fi sustras suma de 700 de lei.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Astăzi, persoanele în cauză urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate