Doi studenți de la Academia de Poliție, în practică la Jandarmeria Neamț

0

Începând de luni, 13 februarie a.c., timp de şase săptămâni, doi studenţDSC_0005[1]i de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” arma Jandarmi, vor desfăşura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Studentul Stroia Costin Constantin este în ultimul an de studiu şi îşi va aprofunda cunoştinţele în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale, iar studentul Ignea Andrei este la primul stagiu de practică şi va lua contact cu structurile de ordine publică ale Jandarmeriei.

Ambii studenţi au fost repartizaţi la subunitatea din Roman pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, urmând ca la terminarea stagiului să fie evaluaţi în funcţie de activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute.

Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi sprijiniţi și îndrumați tot timpul de tutorele jandarm, ofițer cu experienţă în activitatea profesională.

Studentul Stroia Costin Constantin: „M-aş bucura ca după absolvirea studiilor Academiei de Poliţie să pot opta pentru un post de ofiţer la Jandarmeria Neamţ. În această unitate am efectuat toate stagiile de practică şi aici vreau să mă întorc. ”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate