Doi bărbați din Piatra-Neamț, arestați pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

1

 

Doi bărbaţi domiciliaţi în Piatra-Neamţ au fost arestaţi preventiv, luni, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce maşina în care aceştia se aflau a fost oprită pe DN 1, în urma controlului fiind găsite diverse cantităţi de droguri.

Într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova se menţionează că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe DN 1, în zona localităţii Băneşti, un autovehicul care se deplasa către Braşov.

„În respectivul vehicul, au fost depistaţi doi bărbaţi, domiciliaţi în Piatra-Neamţ, care locuiau fără forme legale în Bucureşti. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc. Ulterior, în dimineaţa zilei de duminică, sub coordonarea DIICOT-ST Ploieşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame şi 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină)” , precizează sursa citată.

Potrivit  DIICOT ar fi vorba despre S. P. și R. M., care în cursul lunii aprilie 2018 au procurat din Olanda droguri de risc (ketamină și comprimate de Xanax care conțin Alprazolam) și droguri de mare risc ( circa 600g Amfetamină și 160 comprimate ectsasy care conțin MDMA) droguri pe care le-au introdus pe teritoriul României, fără drept, și care erau destinate consumului propriu.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii celor doi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc. Tribunalul Prahova a emis astăzi, 25 iunie, mandate de arestare preventivă pe numele celor două persoane.aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Plesea Gheorghe spune

    Mici copilași, rechinii cei mari unde-s?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate