Doi angajați ai Direcției Silvice Neamț, trimiși în judecată pentru că au ”iertat” infractorii

1

Rechizitoriul nr. 826/P/2018 din 01 august 2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman privind pe inculpaţii:

-T.D. pentru comiterea infracţiunilor de omisiunea sesizării, prev. de art. 267 al. 1 C. pen. (2 fapte), cu aplicarea art. 38 al. 1 C, pen.

– M.G. pentru comiterea infracţiunilor de omisiunea sesizării, prev. de art. 267 al. 1 C. pen. (2 fapte), cu aplicarea art. 38 al. 1 C, pen.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii T.D. şi M.G.

Ambii inculpați sunt suspectați că în calitate de angajați ai Direcției Silvice Neamț au efectuat controale și au găsit nereguli de natură infracțională, dar au omis să anunțe organele de cercetare penală.

Unul dintre cei doi a mai trecut o dată prin probleme atunci când în urma unui control efectuat la Directia Silvicã Neamț, s-a constatat că 13 șefi de ocoale silvice din Neamț au schimbat mai multe amenzi date de agenții de poliție în avertismente.

Era vorba de amenzi date unor persoane fizice care erau prinse furând lemne din păduri proprietate privată.

Am amintit de acest lucru pentru a face o remarcă, dacă îmi este permis: Ce mici Dumnezei erau șefii de ocoale? Te amenda poliția cu 1000 lei că te-a prins la furat lemne și se cobora asupra ta milostivenia șefului de ocol care te ierta de amendă că erai amărât.

Cei doi beneficiază de prezumția de nevinovăție până în momentul în care o instanță de judecată se va pronunța definitiv și irevocabil.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Pădurarul anonim spune

    Cunosc persoanele, faptele lor, cine a depus plingerea, dar să știți că indicația era de la superiorii de la Direcția Silvica Neamt. Ptr aceeași faptă pot fi acuzați și șefii Direcției, ptr că nici ei nu au anunțat politia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate