Spitalul din Piatra Neamt are angajata o ursitoare la intrare

5

hol-spital-piatra-neamtLa intrarea in spital vedem un frumos hol cu un fel de paznic , o mizeriee de aparat de cafea si cel putin o duduie care imparte halate . Nu stim pe ce baza le-au ales cei de la spital pe acele dudui de la intrare, dar credem ca cel putin una a dat 2 saptamani in continuu testul cu prinsul colii de hartie cu capul . ( Cineva da drumul la o coala de hartie paralel cu peretele iar subiectul incearca sa prinda hartia intre cutia craniana si perete, iar procedeul se repeta pana la succes ) .
Trebuie sa mergeti sa va convingeti . Eu personal am vazut o duduie distribuitoare de halate care dupa ce a aflat ca omul merge la maternitate i-a urat numai de bine , sa fie copilul sanatos , frumos si merituos, sa nu uite ca trebuie sa dea de baut la prieteni si dusmani , sa faca cinste si multe alte vrajeli de ursitoare profesionista ……. numai ca omul mergea la maternitate unde copilul …….nenascut …….. murise ….
Tembelismul duduiei ursitoare de la intrare mi-a amintit de  angajatii de la statiile de benzina care iti ureaza drum bun dar ei nu stiu ca tu te duci la cimitir , avort sau bataie .
Ce mai conteaza o ursitoare atata timp cat spitalul nostru are pe lista de salariati peste 22 de economisti , poate ar fi cazul sa angajeze si o bocitoare si sa directioneze vizitatorii pe dreapta la ursitoare , pe stanga la bocitoare .

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. ANDREI ANDREI spune

  Absolut stupid acest articol !

  1. marius spune

   Absolut corect,indubitabil,mi-ati luat vorba din gura.

 2. marius spune

  Stimate d-le Satocrac,talentul d-voastra literar,nu se dezminte.
  Ati reusit in cateva cuvinte sa prezentati (subiectiv as spune),situatia de facto,de la intrarea in spital. Jegosenia de automat,e cea care ar trebui sa ne anunte subliminal,ca,dupa ce am trecut de cele doua dudui,intram intr-o zona asemanatoare,dpdv al igienei. Zabovind insa in holul de la intrare,d-vs,observati cu dezgust,ca cele doua doamne,prezinta defecte,evidente la masca din fata,una chiar avand”farurile”(banuiesc), sparte.Ea e cea care ne face pregatirea psiho,cand luam contact cu lumea de dincolo……de usa de acces in spital. Niste cercetatori englezi,au determinat ca,barbatii sunt cel mai adesea tentati sa priveasca partile mai bombate si pulpele duduilor. D-vs nu ne spuneti nimic despre restul caroseriei….,e de soi,nu-i,lasand cititorul sa-si inchipuie,orice fel de grozavenii.
  Dar,d-vs,ce-ati fi vrut,niste duduci,asa ca la saloanele auto,sa va intampine ? Pai cine-ar mai urca la etaj la maternitate sa-si vada soata,transfigurata dupa chinurile facerii ? Sau nevestica operata de apendicita si cu o cusatura,deloc estetica pe burtica.
  Pai nu mai bine te uiti la burtica lucrata la sala a hostesei ?
  Si apoi,ce-ati vrea sa va ureze „hoasca”inainte de-a urca ?
  Sa va spuna : Aveti grija,fiti tare,fiti pregatit pt. orice ?
  Zice si ea „de bine”.
  Apoi la benzinarie,…cum ati vrea sa fiti gratulat ?
  Cu….multumim,sari-v-ar pivotul,crapa-v-ar rulmentul,rupe-s-ar planetara si alte vb. „dulci” ?
  Cred c-ar trebui sa puneti de-o fabulica si despre viata din luminisul spitalicesc.
  Cu stima.

  @ admin : am combatut frumos ???

 3. popa spune

  Stirea este pur si simplu tembela. In 99% din cazuri cei care merg la maternitate au motive de bucurie. Femeia de la receptie habar nu avea poate ce i s-a intimplat nefericitului tata. In alta ordine de idei, circotasul de serviciu ar face bine sa puna putin mina pe carte, pentru ca gramatica lasa de dorit. ”Ia urat” se scrie de fapt i-a urat, lui a urat. Gramatica de clasa a IV.

 4. gabriel spune

  in spitalele civilizate, holul de la intrare, este locul in care se gaseste, inainte de orice, un birou de informatii. aici omul afla tot ce il intereseaza: unde e sectia X, unde se fac cutare investigatii, unde se pot obtine cutare documente medicale, etc.
  cat despre personalul de la intrare, cine stie ce pile are! (ca sa rimeze).
  in tarile civilizate, RECEPTIA SPITALULUI, este dotata cu calculator, telefoane, xerox, si este „pe mina” unor angajati calificati, care au cel putin bacalaureat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate