Doar doi candidați la prezidențiale au stat de vorbă cu pietrenii

2

Dintre toți candidații la prezidențiale, doar 2 au venit să vorbească cu oamenii din Piatra-Neamț. Mircea Diaconu și Dan Barna.

Mai este puțin până la primul tur de alegeri prezidențiale în România și majoritatea aspiranților la funcția de președinte nu au avut pe lista de priorități un dialog cu pietrenii. Mircea Diaconu și Dan Barna și-au făcut totuși timp să vină la Piatra-Neamț, printre oameni, alături de oameni și să poarte un dialog, chiar și simbolic, pentru a înțelege mai bine și a auzi vocea străzii.

Rămâne de văzut la vot dacă pietrenii vor aprecia sau nu că un candidat a fost sau nu la Piatra-Neamț să arate că pentru el contează sau nu și alegătorii dintr-un oraș mai mic.

arsene

cuc
2 Comentarii
  1. Mirela spune

    Simplul fapt că un candidat vine să stea de vorbă cu pietrenii sau cu locuitorii altor orașe mai mici, nu îl face în mod automat mai calificat pentru această funcție. Poate însemna pur și simplu că are mai mult timp sau chiar mai multă disperare în a demonstra că îi pasă, fără ca acest fapt să fie neapărat o realitate. Eu sunt prea puțin impresionată de numărul de oameni cu care reușește să vorbească fiecare candidat sau de mărimea localității în care se străduiește să ajungă, pentru că, pe acest fir logic, ar însemna că sunt cu atât mai prezidențiabili, cu cât vizitează mai multe cătune. Ar trebui sa ne debarasăm de aceste orgolii mărunte, de a vota cu cineva doar pentru că ne bagă și pe noi puțin în seamă.

  2. Leo Taxil spune

    Lucrul cel mai grav este că unii candidați nici nu ne bagă în seamă, mai exact NE SFIDEAZĂ. Este cazul lui Iohanis, pe care nici noi nu trebuie să-l luăm în seamă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate