Directorul Apa Serv, Catalin Dughir, si-a dat demisia

4

Catalin-Dughir-Apa-Serv-N-1024x754Domnul Catalin Dughir si-a dat demisia din functia detinuta la PDL Piatra Neamt si din calitatea de membru al PDL. Desi titlul articolului i-a facut pe multi sa tresara de bucurie, va anuntam ca domnul Catalin Dughir si-a dat demisia numai din functia de la PDL, nu si din calitatea de director al Apa Serv. Domnul Dughir ne-a declarat ca a luat aceasta decizie deoarece nu se mai regaseste in politica nemteana a momentului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. ticu spune

  Hopa si cu principiile !!!Va trece la orce partid care o sa-i garanteze postul de director, adica accesul la ,,vaca,, de muls.Acesti oameni au un singur scop,sa jumuleasca cat mai mult.

 2. Florin spune

  Sunteti faini, imi place ce stil aveti.
  Numai ca : „Apa trece, pietrele raman”

 3. Gia spune

  pai domnul respectiv era duminica la Casa de Cultura, ca o floricica…oare sa fi votat?

  ADMIN : Cu siguranta a votat si cred ca de la asta s-a si scarbit de politica.

  1. feraru marcel spune

   Nu-i d-le scarbit. Pur si simplu se debaraseaza de-o c..va si se duce la alta. Baietii astia, au vechime in „relatii amoroase ” cu partide si stiu unde-i cald si bine si intotdeauna o iau spre aia care-i mai buna la produs. In plus expertiza specialistilor, nu ramane nebagata in seama de cei care-s mai tari „in parcare”.

   ADMIN: Neoficial cica dir. de la Apa Serv a zis ca sa le stea la toti politica in gat si ca nu se duce la alt partid.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate