Directorii și directorii adjuncți care vor conduce școlile din Neamț, începând cu 1 septembrie 2017

1

În ședința Consiliului de administrației al Inspectoratului Școlar Județean Neamț  de astăzi, 23 august,   au fost validate detașările în interesul învățământului pe funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județ rămase vacante după concursul din iulie-august 2017.

Astfel, începând cu  1 septembrie 2017 , unitățile școlare din județul Neamț vor avea la conducere următorii directori/directori adjuncți:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Yo spune

    Asa e la noi!!! Oare cat va mai fi „patronat” de dl pensionar, Liceul „Brauner”? Visam multi din noi sa primim ore in liceul respectiv, fara spaga, zambete si prietenie cu dl mentionat!! Din cauza persoanei in cauza, nivelul liceului a scazut, oferindu-se ore celor fara studii corespunzatoare (vb.de master), celor care ani la rand nu sunt in stare sa treaca de titularizare, care nu reusesc sa-si dea nici macar definitivatul din cauza notelor minime pe care le obtin la proba scrisa! Nu este o ofensa la adresa profesorilor care isi merita catedrele ci la generatia tanara care se perinda prin liceu dupa cum „canta” dl director.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate