„Dictatorul violet” a fost pus la punct. Consilierii judeteni dati afara de Farcasanu raman in continuare in PPDD

2

Am aflat pe surse ca dupa discutiile aprinse de aseara de la nivelul conducerii PPDD s-a revocat masura de retragere a sprijinului politic pentru consilierii judeteni PPDD si Farcasanu a primit tema pentru acasa sa obtina mai mult de la APEL sau in caz contrar sa se mearga pe varianta cu USL .
Ramane de vazut cat va reusi sa stoarca Farcasanu de la APEL si cum va reusi el sa forteze mana lui Stefan sau Tarata care acum au de ales intre a se lasa calcati de Farcasanu sau a nu da chiar totul pe mana PPDD . Vom vedea in curand ce alegere vor face cei de la APEL .
Oricum Farcasanu incepe usor usor sa se apropie de usa din spate a PPDD , aceasta revocare a deciziei dictatoriale luate in legatura cu consilierii judeteni fiind o palma dupa cap luata de dictatorul violet .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. terente spune

    este inceputul sfarsitului lui farcaseanu om fara caracter,fara onoare si demnitate.este primul esec al cordaciului si oricat ar dori simona man lidera ppdd sa-l protejeze nu mai poate.nu stiu ce probe sau elemente ii mai trebuie lui tarata sa-l trimita la plimbare,pe acest nemernic.farcaseanu sa se retraga la manastire si sa nu mai dea ochii cu alegatorii la cat a mintit si a mimat democratia.poate ne spune stefan cum a atribuit locuinta sociala acestui om cu pensie de 3.000 lei si salar de 3.700/luna.chiar suntem iresponsabil si acest om face ce vrea.ia-ti dat tt dar intrebati-l in ultimii 20 ani a vazut o piesa de teatru pe aceasta scena.UN LUCRU NU-TI POATE DA FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE CJ DEMNITATE SI ONOARE CU ASTEA TRBUIE SA VII IN CJ

  2. Florin Constantin Roca spune

    Dupa fapta si rasplata,Țeparul Farcasanu va trebui sa raspunda pentru Țepele care a dat dovada ca este un maestru in a le aplica.Un om fara scrupule,cu foarte multe fete si fara nici un obraz.Speram sa fie inlaturat cat mai repede deoarece nu face cinste Institutiei in care se lafaie si mai pretinde ca este si vicepresedinte si institutiile statului sa-si faca datoria.O persoana cu dosare penale cu condamnari si cu alte dosare in derulare nu are ce cauta la Consiliul Judetean ci mai potrivit ar fi penitenciarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate