Diana Ţigănaşu şi Laura Corhană, medaliate cu aur și argint la Campionatul Naţional de Atletism în aer liber

3

Atletele Diana Ţigănaşu şi Laura Corhană sunt cele două laureate ale CS Ceahlăul Piatra-Neamţ la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Atletism în aer liber.
Concursul a avut loc la Bucureşti, pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter“, iar pentru Ţigănaşu a fost ultimul oficial al anului în curs,  anunță CS Ceahlăul Piatra- Neamţ.

Diana Ţigănaşu şi antrenorul Dan Cojocaru

Diana Ţigănaşu a terminat pe primul loc  în proba de aruncare a greutăţii, cu rezultatul de 14.33 metri, pe care l-a reuşit din prima încercare. A doua în ierarhie a fost Maria Chindriş (LPS Cluj Napoca, 12.10m), urmată de Paula Frîntu (CSS Şoimii Sibiu, 12.02m).
Totodată, proba de aruncare a discului i-a adus sportive pregătite de antrenorul Dan Cojocaru un al doilea titlu naţional. Diana Ţigănaşu a avut drept cel mai bun rezultat aruncarea de 45.78m, din a cincea încercare.
Pe podium au mai fost, în ordine, Iuliana Lungu (CSS Câmpina, 42.57m) şi Iustina Madina (CSS Şoimii Sibiu, 39.02m).

Laura Corhană şi antrenoarea Iulia Olteanu Negură

De asemenea, Laura Corhană, junioară II, a concurat în proba de alergare pe distanţa de 5.000 de metri plat, terminând competiția  pe locul al doilea. Eleva antrenată de Iulia Olteanu Negură s-a ales astfel cu medalia de argint la finalul unei curse pe care a terminat-o în 18 minute, 48 secunde şi 88 sutimi. Gabriela Doroftei (CSM Suceava) a terminat prima cursa, iar pe locul trei s-a clasat vasluianca Izabela Spiridon.

La ediţia 2017 a Campionatului Naţional de juniori I  au participat 364 de atleţi de la 90 de cluburi din România.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Carmen Antal spune

    Felicitări!

  2. Coca Dan spune

    Felicitari !!!

  3. Mihai Mihaita spune

    bravo fetelor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate