Despre revenirea copiilor în școli – Ce s-a discutat astăzi după ședința de Guvern

0
Imagine ilustrativă

La finalul ședinței în care Guvernul a decis noile restricții ce vor fi luate în România s-a ridicat și problema revenirii copiilor în școli, în condiții de siguranță. Premierul Cîțu este de părere că trebuiesc găsite resurse pentru a se testa un număr cât mai mare de elevi în momentul revenirii în sălile de clasă:

Aș face o propunere domnului Ministru al Sănătății, ca la întoarcerea copiilor din vacanță – și aici trebuie să căutăm resursele, vă ajut și eu – să-i putem testa pe elevi, să le facem aceste teste non invazive, să testăm cât mai mulți dintre ei după această perioadă de vacanță. Cred că este o soluție bună ca să putem ține sub control pandemia.

Ne dorim ca după această vacanță, copiii să revină la școală. Cu cât vaccinăm mai mult, cu atât impactul virusului va scădea. Să ne vaccinăm și într-o lună, două, vom vedea un impact mai serios, a declarat Raed Arafat.

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită mai jos:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate