Despre pixelul albastru de la Curtea Domneasca

2

Am primit mai multe semnale ca suntem carcotasi si ca la Curtea Domneasca se sapa cu lingurita si cu maturica, nu se rup oasele cu tarnacopul si lopata si ca pozele facute noaptea nu sunt relevante, deoarece nu se poate localiza zona si multe altfel de explicatii gen pixelul albastru. Asa ca va oferim o poza de ansamblu facuta ziua si o poza cu meseriasii cu tarnacopul si cu lopata. Sau poate am trucat noi pozele, nu?

Cat despre investigatii, ce investigatii sa facem noi cand sunt zeci de bugetari platiti sa faca asta? Noi nu ne pricepum la arheologie sau la ce ar trebui sa faca oamenii aceia. Noi am vazut doar niste oase rupte recent si ca sa rupi un femur trebui sa il lovesti cu putere cu o lopata sau cu un tarnacop. Am mai vazut si coastele unui om mort scoase pe trotuar, lasate in ploaie si la indemana cainilor vagabonzi. Ce investigatii sa facem sau ce e mai inuman de atat ?

Iosub Robert

PS: Dupa cum vedeti noi dam explicatii si venim cu dovezi pentru orice nelamurire aveti dumneavoastra. Lamuririle ar trebui sa vina printr-un comunicat de presa din partea autoritatilor responsabile care sunt platite, nu din partea noastra ca noi nu avem calificare in a controla aceste lucrari.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. mustela putorius spune

  iata dovezi incontestabile, si ca sa nu-i jenam pe fanii pixelului albastru c-un ‘irefutabil’, ca oricum vor sari in aer, trebuie sa le spunem ca nu merge numai cu ‘e revoltator’ si ‘sa va fie rusine’, blah-blah, trebui sa li se dea peste fatza in permanentza atat initziatorului investitziei cat si constructorului cu aceste aspecte, ca nu-i chiar cum zice directiva de partid, ordanotarul de plati, haha, adica buzunarul public sau fanaticii unui regim perdant..
  legea si bunul simtz civic si crestin nu le fac siktir-ul post-electoral si tupeul tifosilor, ci fermitatea cu care li se reaminteste ca nu-s de capul lor in tzara asta..
  vedem infatuarea ‘alesilor’ in fiecare zi, insa nu-i motiv de intimidare, pentru ca ei uita ca nu servesc numai proprii alegatori, ci o intreaga natzie si nu numai legea proprie, ci legea scrisa si legea bunului simtz..
  asa caaa, luati nota, tifosi & fanatiks, nu sunteti unicii detinatori ai intelepciunii si bunului simt, se cheama ca trebuie intrebat & informat platitorul de taxe ce shanturi se sapa si cate cimitire se vor re-re-dezgropa cu banii lui!
  si, chemati si-un preot, agitatilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate