Despre femeia din Bacău care a murit după ce a fost vaccinată

1

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV): ”o femeie de 73 de ani din Bacău, vaccinată şi care nu a prezentat reacţii imediat după prima doză, a murit la câteva ore după vaccinare.”

Ieri, în jurul orei 19.00, Direcţia de Sănătate Publică Bacău a anunţat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecţiuni cronice. Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze”, spun cei de la CNCAV.

Aceeași sursă susține că femeia a fost transportată imediat la UPU unde a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat. ”Informaţiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidențe. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, evenimentul coincident este definit ca evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia”, au mai precizat cei de la Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Cand cineva moare de inima spitalizat cu covid se cheama ca a murit de covid si il numaram la statistica. Daca a murit dupa vaccin de inima atunci a murit din cauze naturale, este o coincidenta spun ei. Cat de penibili pot fi? Dau un diagnostic inainte de autopsie? Acum ca nu mai au vaccinuri pt rapel cica merge 42de zile cu prima doza, acum ca pasaportul de imunitate se cere de catre unele tari, cica si anticorpii ar putea fi pe 2 ani nu maxim 6 luni cat au anuntat. Pare un scenariu ieftin de telenovela care a inceput cu un plan de 10 episoade iar urmatoarele se vor scrie in functie de ce si doreste publicul. Mi as fi dorit ca argumentele spre a ma vaccina sa fie puternice incat sa ma convinga dar acestea cad in derizoriu pe zi ce trece. Nu sunt nici pro si nici anti vaccinare dar parca nici atat de prost sa inghit toate improvizatiile parca n as fi. Au incercat sa risipeasca ceata dar au facut o si mai densa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate