Descoperă 3 avantaje ale telefoanelor cu Android pe care NU le știai!

0

Bătăliile din “arena” telefoanelor inteligente sunt astăzi la fel de feroce ca luptele din epoca medievală. Fiecare brand își apără cu strășnicie cotele de piață câștigate în timp ce declanșează atacuri surprinzătoare asupra concurenței, lansând noi modele sau politici de preț tot mai agresive. 

Totuși, există doar doi “generali” care împart sfera comercială în două tabere: Android și iOS. Astfel, pe piață, se detașează doi lideri: Samsung și Apple. În timp ce primul a ales pentru gadget-urile sale sistemul de operare Android, Apple își arogă inventarea telefonului inteligent iPhone, prevăzut cu iOS, prezentat în 2007 de regretatul Steve Jobs, unul din fondatorii companiei. 

Iată 3 argumente pentru care telefoanele cu Android sunt mai bune decât cele cu iOS:

  1. Dotările hardware

Dacă te concentrezi doar pe produsele de top ale fiecărui brand, respectiv Samsung Galaxy S20 Ultra 5G și iPhone 11 Pro Max, este imposibil să nu remarci ca primul este în avantaj în ceea ce privește specificațiile. Camera foto principală, de 108 MP – față de doar 12 MP la iPhone – rezoluția superioară a ecranului, capacitatea aproape dublă a bateriei și a memoriei, înregistrarea video 8K și suportul 5G sunt calitățile cu care telefonul cu Android câștigă teren. 

Demnă de remarcat este și gama Samsung Galaxy A, de la A01 pana la A71. În acest context, merită menționat Galaxy A11, care este varianta îmbunătățită a celebrului A10, cel mai vândut telefon în SUA în 2019. Deși face parte din categoria medie, acest model oferă foarte multe pentru prețul său, de aceea merită să-l protejezi cu una dintre husele pentru Samsung A11. Astfel, device-ul tău preferat va fi ferit de eventualele accidente neprevăzute.

  1. Varietatea de modele

Când alegi un telefon Android, ai la dispoziție o mulțime de modele dintre care poți alege. Vrei un smartphone care să facă tot ceea ce fac în mod normal astfel de device-uri, dar cu o cameră foto de calitate? Sau cauți unul robust, care să reziste la lovituri repetate? Sau poate să aibă un ecran cu rezoluție 4K sau 8K? Ei bine, telefoanele Android răspund tuturor acestor cerințe.

În cazul unui iPhone, vei obține doar un gadget cu design deosebit. Sigur, s-ar putea să ai și două sau trei opțiuni, cum ar fi dimensiunea sau un hardware ușor diferit, dar cam atât. Camera foto, ecranul, memoria și celelalte componente vor fi aceleași la toate modelele.

  1. Personalizarea

Partea cea mai atractivă la telefoanele Android este posibilitatea pe care ți-o oferă brand-ul de a-l personaliza. Nu îți place tastatura standard sau interfața cu care rulează? Nimic mai simplu! Descarcă o aplicație pentru unele mai performante. Ei bine, la un telefon cu iOS nu vei avea aceste opțiuni, deoarece celor de la Apple le place să mențină lucrurile simple și ușor de utilizat.

Mai mult, textul predictiv pentru mesaje, aplicația de sănătate, tastaturile terțe, tastarea tip Swype, stocarea în cloud pentru toate fotografiile și widget-urile sunt doar câteva dintre funcțiile pe care Android (mulțumită Google) le avea cu mult înainte ca Apple să le lanseze la noile versiuni iOS. 

În concluzie, se poate afirma, cu siguranță, că majoritatea celor mai recente și mai bune funcții software pot fi găsite la Android, în timp Apple rămâne întotdeauna în urmă. Iată de ce primul câștigă de multe ori confruntarea. Bineînțeles, totul ține și de gusturile fiecăruia, dar poate că acest articol te va ajuta sa iei mai ușor o decizie în ceea ce privește alegerea unui telefon bun.

Sursa foto: shutterstock.com

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate