Deputatul PPDD Constantin Moisii are treaba multa …

1

Dupa ce a iesit parlamentar prin defectul legii, Deputatul Constantin Moisii vrea sa o stearga din partidul lui Dan Diaconescu, unde dealtfel nu a facut absolut nicio branza, sau sa ramana sa conduca filiala Neamt, unde iar e o mare branza. Din partea noastra dorim domnului deputat calatorie sprancenata sau in cazul in care preia PPDD-ul la Neamt sa se spele pe cap cu el, caci multi batrani au votat PPDD in speranta ca se vor lupta cu ciocoii si s-au luptat de s-au rupt. Eu in locul lui nea deputatu as sta cat mai mult ascuns sa nu ma vada lumea, dar in fine. Se pare ca subiectul a starnit ceva interes zvonindu-se ca Moisii vrea sa mearga spre PSD care, dupa ce a mai facut niste achizitii jenante un PPDD mai trebuie ca sa se umple tomberonul.Moisii-Constantin
Asadar, am incercat sa il gasim pe deputatul cu cravata taiata ( stie el despre ce e vorba ) dar nu am reusit, asa ca am luat un punct de vedere domnului Liviu Neagu secretarul general al PPDD care a declarat:
Am citit si eu presa zilei astazi din cadrul judetului Neamt, chiar observam un titlu “Deputatul Moisii cantareste o oferta de la Dan Diaconescu”. In primul rand vreau sa va spun ca Dan Diaconescu nu face oferte privind acordarea functiilor de presedinte al organizatiilor judetene, aceasta este o analiza a biroului de coordonare care in functie de anumite criterii obiective, decide daca o persoana va ocupa o functie sau nu. Referitor la persoana domnului Moisii, a fost convocat la o intalnire cu conducerea partidului, mai exact cu presedinta partidului la nivel national, doamna Simona Man, in ziua de marti. Am inteles ca nu a putut sa fie prezent la aceasta intalnire, dar continuand tot cu declaratiile domnului deputat, acesta afirma, din ce am citit eu in presa, ca doreste sa treaca la alt partid politic intrucat vrea sa faca mai mult pentru electoratul ca l-a trimis in parlament. Ii amintesc ca electoratul care l-a trimis in parlament este un electorat al PPDD-ului si electoratul PPDD vrea ca domnul Moisii sa ramana in Partidul Poporului Dan Diaconescu, este limpede acest lucru. In alta ordine de idei, din cate stiu, si eu cunosc foarte bine intrucat si eu am fost candidat in colegiul 3 Senat  din judetul Neamt, domnul deputat Moisii a castigat un mandat la redistribuire pe colegiul castigat detasat de domnul deputat PSD Liviu Harbuz, asa incat trecerea domnului Moisii la PSD pe acest colegiu, consider ca reprezinta chiar o ofensa la adresa domnului Liviu Harbuz, inseamna ca domnul Harbuz, avand in vedere procentul covarsitor cu care a castigat acel colegiu nu se descurca ca sa duca la indeplinire mandatul si are nevoie de un sprijin. Va dati seama ca va fi un paradox ca pe acel colegiu, colegiul 3 , sa fie doi deputati PSD. Mergand pe acelasi rationament, avand in vedere pretentiile, tot la fel vehiculate in presa, cred ca si domnul Ionel Arsene ar trebui sa–si faca probleme, intrucat domnul Moisii va dori functia de presedinte al PSD-ului, avand in vedere ambitiile, dar revenind la PPDD, eu nu cred in plecarea domnului Moisii, chiar ma cunosc personal cu dumnealui, am vizat o relatie de colegialitate foarte puternica si eu cred ca locul si rolul dumnealui este sa reprezinte electoratul de aici la PPDD. Stiu foarte bine ca a candidat intr-un partid care avea sanse sa se duca undeva pana la 20%, cu siguranta 20% presupunea prezenta, nu pozitie. Vom ramane in opozitie si vom asigura alternativa la guvernare. Eu nu cred ca domnul Moisii va pleca de la PPDD, fiindca aici este locul dumnealui, si mai ales , avand ca si calitate, sau ma rog, a lucrat ca militar intr-o institutie care presupunea disciplina si reguli, nu cred ca va dezamagi electoratul si mai ales ca are niste angajamente fata de PPDD si fata de oamenii care l-au votat.

Parerea noastra este ca e posibil sa vedem pe domnul deputat cu cravata scurta pe la PSD, ceea ce ar fi o alta mare greseala dupa racolarea unor PDL-isti, sau sa il vedem in fruntea PPDD Neamt ceea ce ar trimite acest partid la azilul politicii judetene, nu ca ar fi departe de el acum.
Mai pe scurt, opinez ca domnul deputat Moisii sufera de nebagare in seama si s-a gandit el ca in loc sa puna in aplicare promisiunile electorale, sa se faca putin remarcat ca un copil mic care se scapa in pantaloni daca parintii nu-i acorda atentie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. gabi spune

    In timp ce oamenii din PSD sunt tinuti la distanta , partidul e umplut pe nv de D-l Arsene cu cretinoizi din astia.Criteriul principal al presedintelui este probabil oricine are bani si nu e din Piatra Neamt. Se prefera cei din Roman, Tg. Neamt si comunele limitrofe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate