Cretin de Piatra Neamt

7

Se acorda diploma de CRETIN DE PIATRA NEAMT celor care au spart intr-o veselie corpurile de iluminat de pe marginea paraului Cuiejdi. Gestul dovedeste ca prostia unora nu are limite.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. x spune

  Spartul sau furatul globurilor a fost doar inceputul,de citeva zile a disparut un stilp cu totul chiar de linga breteaua ce leaga Ana Ipatescu de Dacia si dupa felul cum au ramas prezoanele ci care era fixat(indoite) si cablul electric exclude demontarea lui de catre persoane autorizate

 2. florin spune

  Politia locala ce face frateee???? doarme ??? sau stau cu fundul in masini si isi iau drepturi de agenti la rutiera? rusine sa va fie si voua si celor care au facut asa ceva. rusineee !!!!!!!!

 3. feraru marcel spune

  Eu, m-as gandi si la faptul, ca o firma trebuie sa le si inlocuiasca, iar asta costa bani. Banii primariei, cred. Adicatelea, banii din darile noastre. N-ar fi exclus, ca sa fie sparte 20-40 de abajoare, de astea, iar pe factura sa apara schimbate 100-200. CE ?? e imposibil?? Factura, ar trebui sa se cheme : facatura.

 4. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Parca era niste politie locala prin oras pe la noi.Care sta mai toata ziua pe la Orion si-si face de treaba sau parcheaza degeaba pe marcaj pe podul nou de peste Cuiejdi.

  1. x spune

   Nu-si dau fundurile jos din masini sub nici un motiv de cind li s-au cumparat masini

   1. pampon spune

    Ai dreptate domnule X I-am vazut si eu stateau la panda pe un stalp din asta la care se face referire dar erau prea putini pentru cati stalpi sunt.Eu zic ca este mai bine sa va educati odraslele si sa mai aveti si spirit civic nu una doua astepati sa vi se dea.Iar imi este scarba.

 5. x spune

  Sint sparte si pe platoul de la turn,tot de acolo chiar din spatele acelor chioscuri se fura suruburile care prindeau scindurile la banci,la statuia marelui Stefan iar s-au furat citeva litere desi se completase

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate