Deputatul nemțean PNL, Mugur Cozmanciuc, vrea internet wireless în biserici

3

La sfârșitul anului trecut, deputatul PSD Alexandru Cordoș a venit cu o propunere legislativă aberantă care prevedea accesul gratuit la interet de tip wireless în toate spațiile publice din mediul rural și, culmea, în biserici.
wirles-biserici
cozmanciuc__2__1_-735x450Publicația ziarpiatraneamt.ro s-a opus acestei inițiative legislative,lege-internet-free implicându-se oficial în stoparea legii prin introducerea unei propuneri în acest sens, propunere care fost aprobată de Camera Deputaților și a intrat oficial în dezbaterile parlamentare legate de această lege. Dacă pe social democratul Ioan Munteanu îl înțelegem că din solidaritate a votat în favoarea aberației legislative, nu același lucru putem să îl spunem despre domnul deputat PNL, Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț care a votat în favoarea acestei legi.

Noroc că alți liberali din Parlament și 3 de la ALDE au votat contra, căci doar 5 voturi mai trebuiau și ne trezeam cu alta porcărie legislativă trecută de Camera Deputaților.
Noi nu avem veceuri în școli, mai mult de jumătate din populația țării își face nevoile in curte, nu avem medicamente în spitale și ei voiau să dea o lege prin care să oblige toate primăriile la cheltuieli însumate de zeci de milioane de euro și să atingă și culmea internetului: să poți sta pe Facebook la slujbă.
Ne declarăm profund dezamăgiți să vedem că șeful liberalilor nemțeni a votat pentru o propunere legislativă total nefericită a unui social democrat. Până și Dorinel Ursărescu s-a abținut la votul pentru această propunere legislativă…

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Mihaela Lupoi spune

    De ce? Lumea merge la biserica pt slujba…sau se vrea ca tineretul sa mearga pt internet gratis?

  2. Privitor spune

    Liberalii (de-s liberali corciti) spun / fac lucruri trasnite.

  3. stefan spune

    Pai, ce e rau in asta?!Sf. Petru n-o fi avand si el facebook?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate