Deputatul Ciprian Șerban: „NU defăimării Drapelului României și Imnului național!”

0

„NU defăimării Drapelului României și Imnului național!”, este mesajul deputatului de Neamț, Ciprian Șerban.

Deputatul PSD a precizat că a blocat, astăzi, intenția coaliției de dreapta, PNL-USR PLUS-UDMR, de a încuraja defăimarea unora dintre cele mai sfinte însemne ale României.

Deputații coaliției din Comisiile juridică și pentru administrație publică au dorit respingerea proiectului de lege care incriminează profanarea Drapelului României și intonarea Imnului național cu alt text sau altă partitură stabilite prin lege, precum și oricare manifestare publică săvârșită cu intenția de a defăima Drapelul sau Imnul național ale României. Ne-am opus!”, a declarat Ciprian Șerban.

Deputatul de Neamț a mai declarat că va rămâne ferm în poziția sa de apărare a celor două simboluri ale statului român: Drapelul și Imnul Național:

Nici Drapelul României, sub care și-au dat viața eroii naționali, și nici Imnul național al României, care ne însuflețește acțiunile în fiecare moment, nu sunt averi de care să-și bată joc veneticii, dușmanii de țară, oameni fără credință, fără patrie, fără rădăcini pe pământul românesc.

105 deputați au apărat, astăzi, Drapelul și Imnul național ale României și i-au obligat pe deputații coaliției din comisiile de specialitate, retrimițându-le propunerea de respingere, să reanalizeze decizia prin care încurajează bătaia de joc la adresa celor mai sacre însemne ale unui popor. V-ați bătut joc de români! Vreți să vă bateți joc de tot ce avem mai sfânt? Până când? Vă vom opri! Pentru totdeauna! Deșteaptă-te, române!”, a conchis Ciprian Șerban.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate