De râsul lumii. Titi Osaciuc, viceprimarul comunei Bârgăuani, a reușit să închidă de tot un drum din comună

0

Proprietarul unui dig de la un iaz din comuna Bârgăuani, disperat de faptul că, deși e interzisă circulația mașinilor pe dig, primăria nu a montat nici măcar un semn de circulație și-a pus singur pe proprietatea lui doi stâlpi din beton printre care să poată să treacă pe dig doar mașinile mici, salvarea și microbuzul școlar. Singura intenție a fost aceea de a opri accesul camioanelor și mașinilor de mare tonaj care afectau structura digului de pământ, existând riscul să se fisureze și să inunde gospodăriile din aval.

Deși era datoria primăriei să interzică total accesul auto pe acest dig, viceprimarul PRO România, Titi Osaciuc, a sunat la 112 și a chemat poliția ca să ia măsuri contra proprietarul digului care restricționase accesul camioanelor. Polițiștii veniți la fața locului, șocați de faptul că au fost chemați să ia măsuri contra unui om care respecta legea, au plecat fără să aplice vreo sancțiune, urmând să verifice și ei actele pentru că părea de noaptea minții să fie chemați de viceprimar pentru că cineva respecta legea.

După ce s-au lămurit cum stau lucrurile, cei de la Poliție au constatat că cel care sunase la 112 încălca, de fapt, legea și i-au obligat pe cei de la primărie să semnalizeze corect și să interzică total circulația auto pe acel dig.

De râsul lumii, azi, același viceprimar, care sunase zilele trecute la 112 că cineva restricționează accesul pe acel drum, monta cu mâna lui semnele de circulație cu accesul interzis pe același drum.

Uite așa a reușit viceprimarul de la Bârgăuani să atragă atenția poliției asupra faptului că acel drum nu este închis total circulației auto și să îl închidă cu mâna lui.

De azi accesul cu mașina pe digul de la Bălănești este închis cu semne de circulație și toți localnicii trebuie să meargă pe un alt drum mai lung, care nici nu prea pare drum. E un fel de mocirlă de care primăria nu s-a prea ocupat. Cine va fi prins de poliție cu mașina pe dig va fi amendat ca orice alt șofer care intră pe unde este un semn de acces interzis.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate