De peste un an, aceleași probleme în stație la Orion cu boschetarii și drogații

5

În ultimul an de zile, am avut zeci de apeluri la redacție de la comercianți și oameni care locuiesc în zona stației de la Orion. Toți reclamă același lucru. După lăsarea serii se aciuează în zonă tot felul de indivizi dubioși care beau, se droghează, își fac nevoile acolo, agresează trecătorii, se bat între ei și vandalizează.

Din câte am înțeles de la cei care au apelat la redacția noastră ca la o ultimă soluție, poliția a fost sesizată de mai multe ori, dar problemele nu se rezolvă decât punctual și pentru perioade foarte scurte de timp.

Acum, municipalitatea este ocupată cu mutat grădina zoo, desființatul parcărilor și proiecte despre care zic ei că sunt ”de mobilitate urbană”. Deci, până se va ocupa cineva și de problemele oamenilor, vă sfătuim să evitați noaptea să treceți prin acea zonă, mai ales pe trotuarul dintre chioșcurile din stație și magazinul Orion. Este acolo o problemă de ”imobilitate” urbană pe care nu au cum să o vadă cei care trebuie să o vadă, căci ei nu sunt ”amăreșteni”. Ei merg doar cu mașinile personale, nu pe jos sau cu microbuzul. Nu au ei treabă cu stațiile de autobuz și gangurile prin care merg pietrenii.

Iosub Robert

5 Comentarii
 1. Ioan spune

  LA TIC TAC PARCHEAZĂ LA NON STOP CĂRUȚE CU CAI , MAȘINI , PIETONI , ȘI BEAU , FAC SCANDAL , ASCULTĂ MUZICĂ NESTINGHERIȚI DE ABSOLUT NIMENI .
  AM DUS ȘI FILMĂRI FOSTULUI PRIMAR CHITIC ȘI LA POLIȚIA LOCALĂ ȘI REZULTATUL A FOST ZERO .

 2. Răzvan spune

  La tic tac la fel nici nu mai spun

 3. Munteanu Ioan spune

  in toate aceste locuri deochiate majoritatea betivilor sunt cei de la politia locala deghizati in boschetari. ei sunt pana dimineata in interes de serviciu,

 4. Bota spune

  la fel este si in statia de la tic tac

 5. Oleaca spune

  Dar numai acolo ! In Maratei statia de taxi , stau ca precum <> si dorm in picioare sau scandalurie de la crasma din aceiasi zona . Politia de care o fi , trec in masinile pe care le au in dotare si nici nu ii baga in seama .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate