De la un cititor

0

Printre multele mesaje pe care le primim de la cititori, unul primit zilele trecute mi-a atras atentia in mod deosebit, fapt pentru care am sa raspund public acestui mesaj .

VA ROG ! .. sa analizati cu un ARHITECT si cu un INGINER CONSTRUCTOR imaginile ( site : 1doi3.ro din 19 iunie 2011) cu “padurea de stalpi” din proiectul de modenizare+extindere a Stadionului Ceahlaul. E un proiect mai mult decat “discutabil”. Despre costuri nici nu intreb.


VA INVIT la o DEZBATERE pe TEMA..modernizare?…Stadion CEAHLAUL…..!!!!!!!

Prezentul ” comentariu-compilatie” a fost postat pe 2 “saituri”, domnuleprimar.ro ( inca nu a aparut postarea!) si pe blogul primarului Pinalty.

POATE se rediscuta SOLUTIA TEHNICA cu “padurea de STALPI”… ar fi pacat de bani si de cei 2.500 incarcerati x nr meciuri…

CONTROVERSE modernizare stadion CEAHLAUL (ce va fi imbracat in haine de sarbatoare!!!)

Nici nu au inceput lucrarile de modernizare la stadionul Ceahlaul si deja au inceput discutiile aprinse pe un forum concurent 1doi3.ro ( unde au fost postate si IMAGINI ale proiectului cu pricina!?).

OPINIE/SUGESTIE : mai oameni buni ( a se citi “primaria piatra-neamt” ) va solicit sa rediscutati solutia tehnica a acoperirii tribunei a II-a ( apropos s-a marit si pretul biletelor!!), eventual sa mai renuntati la “padurea de stalpi”, macar acum in al 12-lea ceas. Daca tot investiti bani ganditi-va si la viitorii spectatori, altminteri extinderea e numai buna la statistica…inca 2.500 de locuri….degeaba….

Toate cele bune…

Cu obiectivitate, sper eu.

A.C.

Piatra-Neamt

24.06.2011

Va multumesc…..ziarpiatraneamt.ro

Sper sa se modifice proiectul….!!!


Domnule A.C.  in primul rand nu stiu cum va permiteti sa aveti obraznicia sa spuneti ca ceva ce face primaria nu este bun. Luati un caiet si scrieti de 100 de ori: „Primaria din Piatra Neamt face doar lucruri bune”. Iar daca duneavoastra credeati vreodata ca cineva de la primarie va recunoaste ca face numai tampenii va inselati amarnic. Cu exceptia domnului Gheorghe Stefan care a intervenit de cateva ori si a spus „Am gresit”, cu toate ca greselile erau ale subordonatilor incompetenti, nimeni, dar absolut nimeni nu va spune ca se face ceva gresit. Deci luati-va gandul ca va va baga cineva vreodata in seama sau ca unul dintre cei care pupa fundul primarului va avea curajul sa se duca sa il informeze „Dom’ primar, uite ce se spune prin oras”. Va asigur ca putem noi tipa  cat vrem pe internet, oamenii care sunt angajati pentru a urmari ce spunem noi nu colecteaza si nu transmit aceste informatii catre primar. Il saboteaza, il pun in situatii de care el de multe ori habar nu are si tac malc ca sa isi acopere rahatul pe care il produc.
Asadar nu mai fiti obraznic sa credeti ca macar va asculta cineva. Slugile obediente nu informeaza mai sus de parerile noastre si daca o nemultumire este atat de mare incat scapa de sub controlul cenzurii si ajunge la urechi sus-puse  va ajunge insotita de texte de genul ” Un nebun ” , „Presa aservita” , „E mana opozitiei” .
Deci notati undeva ca sa tineti minte. Expresia „Primaria are dreptate si face doar lucruri bune” este o axioma .

Ionel Ionel


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate