De ce sunt PNL-iștii din Neamț incompetenți și puși doar pe scandal?

4

De ce sunt liberalii nemțeni incompetenți și puși pe scandal? Aceasta este o întrebare pe cere ne-o punem de mult timp și nu am găsit încă un răspuns concret.

Din păcate pentru ei, dar mai ales pentru politica de dreapta din Neamț, acesta este adevărul. PNL Neamț a ajuns un fel de ventilator îndreptat spre PSD în care se aruncă toată ziua cu dejecții: Mincinoșii, m**e PSD, jos Arsene, cumătru, au furat, au jefuit, baronul, etc. Numai asta iese din PNL. Nu vezi un proiect de consiliu județean sau local pentru oameni, nu vezi o dorință de a se așeza la masa negocierilor, nu toleranță, nu… nimic. Scandal, scandal, scandal și atât.

Acești liberali de la Neamț nu ar mai merita să mai primească nici un vot din partea nemțenilor. După cum vedeți am folosit cuvântul ”acești liberali” pentru că, în alte părți din țară, filialele PNL sunt conduse de politicieni competenți care se ocupă să facă lucruri pentru oameni, indiferent de luptele politice pe care le au și vă vom da un exemplu, PNL Harghita, o organizație liberală care se bate cu UDMR-ul majoritar din acest județ. Și e o luptă grea. PNL Harghita chiar este pe front din punct de vedere politic și totuși pe primul plan pune interesul oamenilor.

Iată ce a făcut PNL Harghita ieri în timp ce PNL Neamț nu mai știa cum să împartă funcțiile la societățile primăriei Piatra-Neamț.

Priviți cu atenție postarea de mai sus, Este a preşedintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă. Priviți cu câtă decență anunță că a redus impozitul pe unele clădiri cu 50%.

Dacă ar fi făcut așa ceva omologul său de la Neamț, Mugurel, scria în postare de 5 ori PNL salvează planeta, de 10 ori ceva rău de PSD si măcar de 2 ori de baronul Arsene.

Vedeți? De asta ne întrebăm de ce liberalii de la Neamț sunt incompetenți și puși doar pe scandal. Pentru că vedem zilnic liberali competenți și decenți, care muncesc pentru comunitățile lor și nu umblă toată ziua doar după cașcaval și scandal.

Iosub Robert

dolinex
4 Comentarii
 1. Clar si raspicat spune

  Domnule Robert. Nu aprobati mesajele incomode? Spuneam intr-un comentariu ca PNL Harghita, intr-o lupta „grea” cu udmr a sustinut viceprimarul de la Toplita votandu-l. Toplita fiind singurul municipiu romanesc din Harghita.

 2. amigdalita spune

  Pentru ca doar atat pot „muschii” lor si atat ii duce capu”.

 3. Victor spune

  Tapu ,parlamentar pnl de atatia ani,poate ne spune un singur proiect adus de el pentru judetul Neamt! Afaceri de familie cu primăriile ,cu fonduri europene si in rest nu il vede nimeni prin județ sa ajute un primar cu un proiect!!!!! Lasa-ne!!!!!!

 4. VLAD spune

  Din toteauna au fost incompetenti ! Acum ei sun baroni galbeni ! Tapu Nazare un incompetent si traseist , uitativa la el lehaie prin ziare articole facute de alti . Cozmanciuc un refuzat al politici Iesene , aciuat prin Neamt care nu a facut nimic , dar este agreat de centru . Leoreanu un anagramat care este tinut de fazan de catre homunculi puteri liberale .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate