De ce nu vorbește nici un politician nemțean despre noul proiect de la Apa Serv?

3

În spatele multor jocuri politice de pe scena nemțeană, se ascunde o bătălie pe resursele financiare ce urmează să vină în Neamț.
Pe lângă banii europeni ce trebuie să înceapă să vină pe exercițiul financiar 2014 – 2018, proiectul POS 2 de la Apa Serv prin care urmează să vină peste 150 milioane de euro a captat deja atenția unor politicieni locali și le-a înfiripat imaginația.
Oricât ar nega ei că nu au mâncat usturoi, lucrările ce vor fi făcute pe zeci de milioane de euro în Neamț interesează pe toți politicienii ”orientați” motiv pentru care și tac mâlc să nu cumva să își dea seama adversarii.
Nu știu dacă pe dumneavoastră reușesc să vă păcălească, dar nouă nu ne poate spune nimeni că este atât de neinteresantă investiția de 150 milioane de euro încât cei care trag sforile în politica nemțeană au trecut-o cu vederea.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. alexa spune

  Se stie ca in proiectele europene valoarea manoprei este la nivelul salarilor din vestul europei mai mari de 10 ori decat la noi ,dar castigatorii licitatilor platesc muncitorii cu salariul minim pe economie .Intrebarea unde se duce diferenta,cred ca in spaga pentru primirea proiectelor si in marirea profitului peste cel aprobat.Ar trebui ca toti muncitorii ce fac lucrari sa fie platiti ca in tarile din vest.Atentie antreprenori asteptati ca va vine randul sa dati socoteala la DNA.nu puteti scapa de beciul domnesc.
  Un indignat

 2. hanganu constantin spune

  bani europeni dar problemele muncitorilor sint mari salari mici reducere la apa nu transportul il face pe bani nostri ,si colac peste pupaza instalator fara scule exista numai la apa serv muncitori au ajuns pina la director raspuns nu sunt bani

 3. Privitor spune

  Daca politicienii nu zic nimic, muritorii deja cotizeaza masiv prin suprapretul la mc de apa chioara si de ani buni. Iar cu atat banet probabil se vor introduce retele de apa si canalizare si pentru vetuitoarele din toti codrii neamtului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate