Cel mai mare băsist și udrist din Neamț vrea să intre în PNL

9

laurentiu-leoreanu

Nu știu cu ce a greșit PNL-ul nemțean, dar sigur îl urmăresc ceva blesteme.
Pe surse aflăm de zbaterile primarului de Roman, Laurențiu Leoreanu în vederea intrării în PNL.
Copilul politic din flori a lui Pinalti, Leoreanu a intrat în politică cu mersul legănat, conducând o Dacie ce se cerea la remat și cu un discurs timid. Alături de Gheorghe Ștefan a crescut, a devenit băiat mare, cu mai multe locuințe și terenuri, ca în final să intre în clubul select al lui Băsescu și Udrea.
După ce s-a văzut cu sacii în căruță s-a lepădat prima oară de Gheorghe Ștefan, cel care îl ajutase să devină om, după care pe rând s-a lepădat și de Elena Udrea și Băsescu. Acum, curat și fără frunze de usturoi pe la colțul gurii, își caută loc în PNL-ul romașcan. Nu știm dacă PNL-ul este atât de disperat să îl primească, sau poate va încerca să spargă ușa la PSD, dar cert este că un om care se leapădă de cei care l-au făcut om nu va ezita să facă același lucru ori de câte ori va fi nevoie.

D.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. alexa spune

  ironiile prezentate de catre postaci la adresa domnului Leoreanu sant pentru analfabeti ,intrucat romascanii au vazut cu ochii lor ce s-a realizat in mandatele domnului Leoreanu ,lucrari ce nu au putut fi facute de toti primarii de dupa 1990 luati cumulativ.,Deaceea consider ca orce partid daca doreste sa OBTINA REZULTATE in dezvoltarea Romanului este interesat in al apropia pe domnul Leoreanu.Si In final ROMASCANII AU ULTIMUL CUVANT.

  1. legio spune

   Alexa ai mare dreptate, nici un nenorocit de primar de Roman dinaintea lui Leureanu , nu a facut nimic , doar au furat si s-au imbogatit.

 2. RaduS spune

  Oameni buni…. Daca biroul local din Roman a fost dizolvat….. special ca cei cu buzunarele goale sa-i astearna Dlui Leureanu intrarea fara vot …… Urmariti evenimentele PNL din Neamt…. Vedeti si la Piatra Neamt….. si acolo a fost dizolvat si urmariti ce persoane sunt cooptate in partid…..

 3. Stefan spune

  Pai daca nu-l luau la PNL, se ducea inapoi la PSD!Partidele gresesc enorm primind, iar si iar, acesti oportunisti!Fara suportul politic al PDL, acest individ nu ar fi castigat in veci primaria Romanului!

 4. Privitor spune

  Modelul de parvenire a tuturor tradatorilor si lipsitilor de orice sentimente umane, de jena, fata de cei pe care ii faci din incheitura manii (ii minti sii faci la buzunare ca si sutii stazilor) poate fi personajul din prezentula articol, cu nimic altcumva ca demolatorului (prin indatorare) a Pietri Nematului.

 5. feraru marcel spune

  Oy vey…. Usturoi zici matale ? Oare di ci ?

 6. Lolita spune

  Oi fi io vreo fufa dar cind vad poza asta cu doua fufe mai fufe decit mine incepe sa ma apuce un curent pi spate de-mi ridica parul. Adica tot parul de pe spate !

  1. feraru marcel spune

   Wow, Uaaaaau, Il faci permanent sau codite ? Musai ca arati sexi !!

 7. Gheorghe Vasile spune

  Personajul a trecut prin 4 partide ,de la stinga la dreapta.I-a păcălit cu Nutzica pe cei din marea familie romascana ,niște botanisti si ii va vrăji in continuare.Vazind ca mai mare psd,foarte marele Arsene il vrea pe Luncanu sau poate pe Obulai la Primaria Roman,omul s-a refugiat cu toată Gașca de consilieri(fost toți basisto-nutzisti) la fraierii de „mari”liberali.Astia se fac mari cu ciurucurile uzate ale politicii nemteano-băsiste.
  Asa ca politica păcălici …va tine si la anu’ pt …urbea musatina!Sic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate