De ce e bine că Răzvan Cuc nu e din Piatra-Neamț, dar candidează la fotoliul de primar?

0

Deputatul PSD, Alexandru-Răzvan Cuc, candidează în mod oficial la fotoliul de primar al municipiului Piatra-Neamț. Anunțul a fost făcut vineri, 31 iulie, la sediul PSD Neamț, de către președintele organizației județene, Ionel Arsene.

CITEȘTE ȘI Răzvan Cuc, candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamț

Răzvan Cuc este un nume cunoscut în Neamț, în special prin prisma funcției de ministru al Transporturilor pe care a ocupat-o în 2017 și în 2019. Deși nu este originar din Piatra-Neamț, principala critică adusă candidatului PSD, acesta se bucură de încrederea organizației din Neamț.

Președintele Ionel Arsene a și argumentat de ce este mai bun Răzvan Cuc venit din alt județ la Piatra-Neamț decât contracandidații autohtoni.

Mulți vor spune și deja am auzit discuția aceasta că Răzvan Cuc nu este din Piatra-Neamț. Eu vă spun altceva și aș vrea să avem o altfel de abordare vis-a-vis de chestiunea aceasta. Eu cred că la Piatra-Neamț primăria are nevoie de un primar care să fie un bun manager, pentru că ne-am săturat de oameni care chiar dacă sunt băștinași de aici vin la primărie și nu fac nimic.Vreau să mă întorc la o discuție pe care am avut-o cu un bun prieten care spunea –Dom’le, de ce multinaționalele angajează manageri de pe tot globul? Ca să facă profit!”, a declarat Ionel Arsene.

Președintele PSD Neamț crede că la Primăria Municipiului Piatra-Neamț este nevoie de un om cu competențe reale în a face administrație. Răzvan Cuc are deja un portofoliu de realizări în Neamț.

Răzvan Cuc a fost Ministrul Transporturilor în două mandate, un ministru foarte bun! Și dincolo de asta, aș vrea să punctez ce a făcut Răzvan Cuc pentru județul Neamț. Cred că toți locuitorii județului Neamț și locuitorii din municipiul Piatra-Neamț care circulă cu mașina au văzut cum arată drumurile naționale din județ. Toate drumurile naționale din județul Neamț au fost reabilitate. Și asta am făcut-o cu ajutorul lui Răzvan Cuc. El este cel care a redirecționat fondurile de la Ministerul Transporturilor pentru a moderniza și reabilita infrastructura rutieră a drumurilor naționale din județul Neamț. DN 15 Bicaz-Poiana Largului  este o lucrare foarte importantă și blocată luni de zile de guvernul liberal. Decizia de a aloca fonduri acolo a fost a ministrului Răzvan Cuc.”, a continuat Ionel Arsene.

În opinia liderului social-democraților nemțeni, Răzvan Cuc este un om de cuvânt și un bun profesionist.

Eu consider că aici la Piatra-Neamț avem nevoie de un om serios, de un profesionist și de un om de acțiune care să dezvolte municipiul Piatra-Neamț și să facă proiecte pentru a îmbunătăți viața locuitorilor din Piatra-Neamț. Eu am convingerea că Răzvan Cuc, împreună cu mine, vom face aici la Piatra-Neamț ceea ce așteaptă locuitorii de foarte mult timp.”, a spus Ionel Arsene.

În viziunea social-democraților, telegondola, pârtia de ski sunt investiții păguboase care au dus primăria Piatra-Neamț în pragul falimentului.

La Piatra-Neamț avem nevoie să modernizăm străzile, să facem investiții serioase și eu am convingerea că Răzvan Cuc poate să facă asta.În mandatul meu m-am ținut de cuvânt întotdeauna cu ceea ce am promis. Și de data aceasta le promit pietrenilor că PSD Neamț le propune un candidat care va scoate municipiul Piatra-Neamț din criza financiară în care se zbate astăzi. Piatra-Neamț are nevoie de dezvoltare sustenabilă, de modernizare, de locuri de muncă. Am convingerea 100% că Răzvan Cuc poate să faca asta.”, a conchis Ionel Arsene.

Răzvan Cuc se caracterizează drept o persoană activă și implicată, care vrea mereu mai mult.

„Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru comunitatea pe care o reprezint. Și înseamnă mai mult pentru România. Perioada în care am fost ministru al Transporturilor nu poate fi decât un avantaj. Am gestionat proiecte importante pentru țară, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru Piatra Neamț.

 Ultimele luni le-am petrecut aproape exclusiv în Piatra Neamț. Un oraș care cândva era recunoscut ca Perla Moldovei. Este și acum o perlă, dar una neșlefuită. Orașul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităților locale. Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu ma implic? Acesta este primul pas spre shimbare: implicarea.”, a declarat Răzvan Cuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate