Răzvan Cuc, candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamț

2

Deputatul PSD, Alexandru-Răzvan Cuc, candidează în mod oficial la fotoliul de primar al municipiului Piatra-Neamț. Anunțul a fost făcut astăzi, la sediul PSD Neamț.

Răzvan Cuc este un nume cunoscut în Neamț, în special prin prisma funcției de ministru al Transporturilor pe care a ocupat-o în 2017 și în 2019.

Cunoaște limbi străine (engleză, franceză), are studii superioare în domeniul afacerilor, dreptului, cursuri absolvite în România, dar și în afara țării, precum și o vastă experiență în domeniul administrației publice.

Încă din 2006 și-a început cariera ca expert în integrare europeană la Ministerul Economiei, apoi a fost, pe rând, consilier județean, director de societăți, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, consilier în administrație locală, administrator public al județului Giurgiu, parlamentar și ministru al Transporturilor.

A venit în Neamț, fiind primit cu încredere și brațele deschise de conducerea PSD Neamț, alături de care, în perioada cât a fost ministru, Răzvan Cuc s-a deplasat pe șantierele rutiere deschise în județ și finanțate cu sprijinul Guvernului de atunci. Reabilitarea concretă, fizică a unor drumuri peste care timp de 30 de ani s-au așternut doar promisiuni pare să fie doar începutul implicării lui Răzvan Cuc în Neamț.

Candidatura sa pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț aduce cu sine o experiență de peste 1 deceniu în administrația publică centrală, aspect care nu poate fi decât un avantaj pentru locuitorii acestei zone.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. vio spune

    am sa-l votez ca am vazut ca a facut ceva pentru jud. neamt,

  2. Un cetățean spune

    Bravo! Un om de valoare, din județ, care cunoaște ca pe propriul buzunar județul și orașul Piatra Neamț! Bravo domnilor!
    PS: a se trata fix ca un pamflet.
    Bai ăștia de la msd, da chiar ne luați de ultimii prosti? A fost închis tatuca, a apărut alt tătuc care sa ne bage pe gât candidat din Giurgiu… Ce naoba, chiar asa de incompetenți ne vedeți? Veți câștigă cu siguranță alegerile…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate